LASTİK İŞ

TİYATRO SEVERLERİN YENİ ADRESİ

11.10.2018 - 17:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TİYATRO SEVERLERİN YENİ ADRESİ

Başarılı sanat ve tiyatro gösterileri ile göz dolduran Sahne Sanatları Derneği, resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılışa yoğun bir katılım oldu.

Başarılı sanat ve tiyatro gösterileri ile göz dolduran Sahne Sanatları Derneği, resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılışa yoğun bir katılım oldu. Şirinköy Mahallesi 647. Sokak No: 5 adresinde hizmete giren Sahne Sanatları Derneği’nin açılış törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya, Karikatürist  Yaşar Tosun Tiyatro grubu ekibi ve davetliler katılım sağladı. Açılış kurdelesini Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri  ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu keserek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Sahne Sanatları Derneği Başkanı Sacit Akın açılış sonrasında yaptığı açıklamada, “Sanatın sadece gösteri yapmak olmadığını kişinin kendisini de tanımasını sağladığı eğitim dalı olduğunu benimsetmeye çalışıyoruz. Yeni adresimizde kendi oda tiyatromuzu kurduk ve her Pazar planladığımız çocuk tiyatromuzu ücretsiz olarak sanatsever ve minik arkadaşlarımızla buluşturmaya başladık. Sanatseverlerimizi ve gelecekte sanatçı olacak kişiler ile birlikte kaliteli vakit geçirmek istiyoruz. Yeni yerimizdeki etkinliklerden faydalanmak için herkesi aramızda görmek istiyoruz ve derneğimize bekliyoruz. Açılışımıza katılım sağlayan başta Gölcük Kaymakamımız Mustafa Altıntaş’a ve davetlilere çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Akın’ın konuşmasının ardından davetliler ile günün anısına fotoğraf çekiminin ardından açılış töreni son buldu.
Başarılı sanat ve tiyatro gösterileri ile göz dolduran Sahne Sanatları Derneği, resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılışa yoğun bir katılım oldu.

Başarılı sanat ve tiyatro gösterileri ile göz dolduran Sahne Sanatları Derneği, resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılışa yoğun bir katılım oldu.

Şirinköy Mahallesi 647. Sokak No: 5 adresinde hizmete giren Sahne Sanatları Derneği’nin açılış törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya, Karikatürist  Yaşar Tosun Tiyatro grubu ekibi ve davetliler katılım sağladı.

Açılış kurdelesini Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri  ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu keserek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Sahne Sanatları Derneği Başkanı Sacit Akın açılış sonrasında yaptığı açıklamada, “Sanatın sadece gösteri yapmak olmadığını kişinin kendisini de tanımasını sağladığı eğitim dalı olduğunu benimsetmeye çalışıyoruz. Yeni adresimizde kendi oda tiyatromuzu kurduk ve her Pazar planladığımız çocuk tiyatromuzu ücretsiz olarak sanatsever ve minik arkadaşlarımızla buluşturmaya başladık. Sanatseverlerimizi ve gelecekte sanatçı olacak kişiler ile birlikte kaliteli vakit geçirmek istiyoruz. Yeni yerimizdeki etkinliklerden faydalanmak için herkesi aramızda görmek istiyoruz ve derneğimize bekliyoruz. Açılışımıza katılım sağlayan başta Gölcük Kaymakamımız Mustafa Altıntaş’a ve davetlilere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Akın’ın konuşmasının ardından davetliler ile günün anısına fotoğraf çekiminin ardından açılış töreni son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.