LASTİK İŞ
ismail

TMMOB BAŞKANLIĞINA ÖZGÜR YILMAZ SEÇİLDİ

Gündem 20.01.2018 - 18:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TMMOB BAŞKANLIĞINA ÖZGÜR YILMAZ SEÇİLDİ

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası olağan kongresi 20 Ocak 2018 Cumartesi günü İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Tek adaylı kongrede Özgür Yılmaz başkan seçildi

Genel kurul divan başkanlığına M.Feridun Aztekin, divan katipliklerine Hasret Sahin ve Evrim Taylan seçildi. Kongre saat 10:00'da görüşmeler ile  başlayıp, 17.00'de yönetim seçimi için oy kullanma ile tamamlandı. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası başkanlığını 18 yıldır başarı ile yürüten Aykut Sami Ünal'in aday olmadığını genel kurulda yeni dönem yönetim kurulu seçimlerini Özgür Yılmaz ve ekibi kazandı. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim kurulu asıl üyeliklere Özgür Yılmaz, Uğur Bayrak, Temel Fidan,Gülfem Hangişi, M. Veysel Ayhan seçilirken yönetim kurulu yedek üyeliklerine Pınar Atabay, Selen Dursun Dereli, Şermin Korkmaz, Ali Pektez,M. Okan Sezgin seçildi. TMMOB Ziraat Muhendisleri Odası 46. olağan genel kurulu için il delegeliklerine Aykut Sami Ünal, Özgür Yılmaz, Uğur Bayrak, Ramazan Yakar seçildi.
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası olağan kongresi 20 Ocak 2018 Cumartesi günü İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Tek adaylı kongrede Özgür Yılmaz başkan seçildi

Genel kurul divan başkanlığına M.Feridun Aztekin, divan katipliklerine Hasret Sahin ve Evrim Taylan seçildi. Kongre saat 10:00'da görüşmeler ile  başlayıp, 17.00'de yönetim seçimi için oy kullanma ile tamamlandı.
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası başkanlığını 18 yıldır başarı ile yürüten Aykut Sami Ünal'in aday olmadığını genel kurulda yeni dönem yönetim kurulu seçimlerini Özgür Yılmaz ve ekibi kazandı.
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim kurulu asıl üyeliklere Özgür Yılmaz, Uğur Bayrak, Temel Fidan,Gülfem Hangişi, M. Veysel Ayhan seçilirken yönetim kurulu yedek üyeliklerine Pınar Atabay, Selen Dursun Dereli, Şermin Korkmaz, Ali Pektez,M. Okan Sezgin seçildi. TMMOB Ziraat Muhendisleri Odası 46. olağan genel kurulu için il delegeliklerine Aykut Sami Ünal, Özgür Yılmaz, Uğur Bayrak, Ramazan Yakar seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.