LASTİK İŞ
ismail

TOHUMLAR TOPRAKLA BULUŞTU

24.11.2016 - 17:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TOHUMLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Gölcük Orman İşletme şefliği samanlı dağlarındaki bir köy arazisine Değirmendere Seramik bölümü öğrencileri ve lise öğrencileri ile birlikte tohumları toprakla buluşturdu.

100 YILIN TEMELİNİ ATIYORUZ Gölcük Orman İşletme şefliğinin düzenlediği tohumlar toprakla buluşuyor projesine yoğun katılım sağlandı Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaplanoğlu  ''Biz ormancılar çok iş yapıyoruz. Yüzlerce işimiz vardır ama bizim için en önemli olan fidan dikimidir. Bugün sizlerle de bu tohum ekimi işini gerçekleştireceğiz. Tohum hayattır orman hayattır. Daha geniş bir yaşama alanı sağlayacağız.  Bu geleceğimiz ve değerli bir ağacı olan kayın ağacının ve samanlı dağlarının devamlılığı için şarttır. Gençleştirme tohumlar toprakla buluşuyor etkinliği tohum  hayattır sloganıyla gerçekleşecek. Doğaya hep birlikte tohumlarımızı serpeceğiz. Sizlere çok teşekkür ediyorum katıldığınız için. Önümüzdeki 100 yılın temelini atıyoruz dedi.'' Etkinliğe katılanlara orman içinde piknik yaparken tohumlarıda hep birlikte serptiler. Katılanlar Sakarya orman genel müdürlüğü müdür yardımcıları orman İşletme şeflerı bölgeye bağlı, fidanlık müdürleri Tapu, Nüfus, kütüphane, turizm birim sorumluları kent konseyi genel sekreteri Fatih bayram Muhtarlar derneği başkanı Bilge Saral, Muhtarlar Üniversite öğrencileri ve öğrenciler katıldı.
Gölcük Orman İşletme şefliği samanlı dağlarındaki bir köy arazisine Değirmendere Seramik bölümü öğrencileri ve lise öğrencileri ile birlikte tohumları toprakla buluşturdu.

100 YILIN TEMELİNİ ATIYORUZ

Gölcük Orman İşletme şefliğinin düzenlediği tohumlar toprakla buluşuyor projesine yoğun katılım sağlandı Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaplanoğlu  ''Biz ormancılar çok iş yapıyoruz. Yüzlerce işimiz vardır ama bizim için en önemli olan fidan dikimidir. Bugün sizlerle de bu tohum ekimi işini gerçekleştireceğiz. Tohum hayattır orman hayattır. Daha geniş bir yaşama alanı sağlayacağız.  Bu geleceğimiz ve değerli bir ağacı olan kayın ağacının ve samanlı dağlarının devamlılığı için şarttır. Gençleştirme tohumlar toprakla buluşuyor etkinliği tohum  hayattır sloganıyla gerçekleşecek. Doğaya hep birlikte tohumlarımızı serpeceğiz. Sizlere çok teşekkür ediyorum katıldığınız için. Önümüzdeki 100 yılın temelini atıyoruz dedi.''
Etkinliğe katılanlara orman içinde piknik yaparken tohumlarıda hep birlikte serptiler.
Katılanlar Sakarya orman genel müdürlüğü müdür yardımcıları orman İşletme şeflerı bölgeye bağlı, fidanlık müdürleri Tapu, Nüfus, kütüphane, turizm birim sorumluları kent konseyi genel sekreteri Fatih bayram Muhtarlar derneği başkanı Bilge Saral, Muhtarlar Üniversite öğrencileri ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.