LASTİK İŞ
ismail

TOKİ EVLERİNİN SATIŞ MÜRACAATLARI İÇİN SON GÜN

Gölcük 22.03.2019 - 13:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TOKİ EVLERİNİN SATIŞ MÜRACAATLARI İÇİN SON GÜN

Gölcük Belediyesinin TOKİ ile birlikte gerçekleştirdiği Denizevler Kentsel Dönüşümü kapsamında, TOKİ ‘ nin Sivritepe mevkiinde inşa ettiği konutların satış müracaatları 5 Mart'ta başlamıştı. Son müracaat tarihi bugün

BAŞVURULAR ZİRAAT BANKASINA YAPILACAK Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada; Gölcük için büyük önem arz eden bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz Denizevler Kentsel Dönüşüm de, hem Denizevler bölgesinin dönüşümünü sağlayarak deprem riskine karşı tedbirimizi almış olduk hemde Sivritepe bölgemizde inşa edilen 541 adet konut ile şehrimize modern, depreme dayanıklı yeni binalar kazandırdık. Halkımıza hayırlı olsun. TOKİ’nin inşa ettiği bu konutların satış müracaatları 5 Mart'ta başladı bugün son gün müracact Ziraat Bankasına yapılacak. Girişimlerimiz neticesinde şehit aileleri, harp ve Vazife malulleri ile dul ve yetimlerine kuraya girmeden konut alma hakkı tanınmış olup, engelli vatandaşlarımıza konut sayısının 5’i, emekli vatandaşlara da konut sayısının 25’i kadar kontenjan ayrılmıştır” dedi.  
Gölcük Belediyesinin TOKİ ile birlikte gerçekleştirdiği Denizevler Kentsel Dönüşümü kapsamında, TOKİ ‘ nin Sivritepe mevkiinde inşa ettiği konutların satış müracaatları 5 Mart'ta başlamıştı. Son müracaat tarihi bugün

BAŞVURULAR ZİRAAT BANKASINA YAPILACAK

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada; Gölcük için büyük önem arz eden bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz Denizevler Kentsel Dönüşüm de, hem Denizevler bölgesinin dönüşümünü sağlayarak deprem riskine karşı tedbirimizi almış olduk hemde Sivritepe bölgemizde inşa edilen 541 adet konut ile şehrimize modern, depreme dayanıklı yeni binalar kazandırdık. Halkımıza hayırlı olsun.

TOKİ’nin inşa ettiği bu konutların satış müracaatları 5 Mart'ta başladı bugün son gün müracact Ziraat Bankasına yapılacak.

Girişimlerimiz neticesinde şehit aileleri, harp ve Vazife malulleri ile dul ve yetimlerine kuraya girmeden konut alma hakkı tanınmış olup, engelli vatandaşlarımıza konut sayısının 5’i, emekli vatandaşlara da konut sayısının 25’i kadar kontenjan ayrılmıştır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.