LASTİK İŞ
ismail

TOPLU ULAŞIM VATAN NÖBETİNDE ÜCRETSİZ

12.07.2018 - 18:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TOPLU ULAŞIM VATAN NÖBETİNDE ÜCRETSİZ

Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçları 15 Temmuz günü vatan nöbetleri süresince ücretsiz olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait belediye otobüsleri ve tramvay araçlarından vatandaşlar vatan nöbetleri programı süresince ücretsiz olarak yararlanabilecek. Bu kapsamda 15 Temmuz Cumartesi günü 17.00’da başlayan hizmet, 16 Temmuz Pazartesi günü sabah saat 07.00’a kadar devam edecek. İzmit-Kartal güzergahına giden 200, Sabiha Gökçen’e çalışan 250 ile sahillere hizmet veren 800K ve 800C numaralı hatlar ise mevcut tarifeleri ile devam edecek. Kocaeli’nin çeşitli ilçelerinden gelecek olan vatandaşlar için de ücretsiz ring servisler hizmet verecek.   ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ Öte yandan Milli İrade ve Demokrasi Nöbetlerinin yapıldığı Milli İrade Meydanı’na(Perşembe Pazarı) gelecek vatandaşlar için de 4 ayrı güzergâhta ücretsiz ring seferleri yapılacak. Buna göre Aşağı Hereke- Cami Düzü- Körfez- Derince- Çenesuyu, Maşukiye-Derbent- Balaban- Arslanbey- Kullar- Yuvacık, Karamürsel-Değirmendere-Gölcük- Başiskele, Eski İstanbul Yolu- Kent Konut- Dünya Bankası- Bayındırlık- Tepeköy- Yeşilova- Şirinevler- Üçyol- Santral’dan İzmit Milli İrade Meydanı’na 15 Temmuz Pazar günü saat 19.00 ile 21.00 saatlerinde ring servisleri olacak.  Milli İrade Meydanı’ndan dönüşler ise 24.00 – 02:00- 04:00 – 07:00 saatlerinde gerçekleşecek.
Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçları 15 Temmuz günü vatan nöbetleri süresince ücretsiz olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait belediye otobüsleri ve tramvay araçlarından vatandaşlar vatan nöbetleri programı süresince ücretsiz olarak yararlanabilecek. Bu kapsamda 15 Temmuz Cumartesi günü 17.00’da başlayan hizmet, 16 Temmuz Pazartesi günü sabah saat 07.00’a kadar devam edecek. İzmit-Kartal güzergahına giden 200, Sabiha Gökçen’e çalışan 250 ile sahillere hizmet veren 800K ve 800C numaralı hatlar ise mevcut tarifeleri ile devam edecek. Kocaeli’nin çeşitli ilçelerinden gelecek olan vatandaşlar için de ücretsiz ring servisler hizmet verecek.

 

ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ

Öte yandan Milli İrade ve Demokrasi Nöbetlerinin yapıldığı Milli İrade Meydanı’na(Perşembe Pazarı) gelecek vatandaşlar için de 4 ayrı güzergâhta ücretsiz ring seferleri yapılacak. Buna göre Aşağı Hereke- Cami Düzü- Körfez- Derince- Çenesuyu, Maşukiye-Derbent- Balaban- Arslanbey- Kullar- Yuvacık, Karamürsel-Değirmendere-Gölcük- Başiskele, Eski İstanbul Yolu- Kent Konut- Dünya Bankası- Bayındırlık- Tepeköy- Yeşilova- Şirinevler- Üçyol- Santral’dan İzmit Milli İrade Meydanı’na 15 Temmuz Pazar günü saat 19.00 ile 21.00 saatlerinde ring servisleri olacak.  Milli İrade Meydanı’ndan dönüşler ise 24.00 – 02:00- 04:00 – 07:00 saatlerinde gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.