TOPSAKAL'IN CESEDİ DENİZDE BULUNDU

07.03.2020 - 09:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TOPSAKAL'IN CESEDİ DENİZDE BULUNDU

5 gündür kayıp olan Halis Topsakal’ın cansız bedeni bulundu.

Alınan bilghi ve iddiaya göre Halis Topsakal, en son salı günü saat 17.00 de, Naile Kafe’nin oradan Gölcük araçlarına bindiği , ancak aracın kamera görüntüleri olmadığı için nerede indiği tespit edilememişti. Üzerinde cep telefonu bulunan Topsakal’ın, telefonuna da ulaşılamıyordu. DENİZDE BULUNDU 5 gündür aile fertleri tarafından gece gündüz aranan ancak tüm aramalara rağmen bulunamayan Halis Topsakal’ın cansız bedeni Makine Kimya Endüstrisi’nin bulunduğu alanda denizde bulundu. Makina Kimya civarında denizde bulunan cesedin 5 gündür kayıp olan ve yakınları tarafından aranan Halis Topsakal’a ait olduğu tespit edildi. Yapılacak otopsi sonrasında ölüm nedeni belli olacak.  Topsakal'ın Cenazesi bugün öğlen namazında üçevler camiinden kaldırılıp , Ereğli mezarlığına defnedilecektir.
5 gündür kayıp olan Halis Topsakal’ın cansız bedeni bulundu.

Alınan bilghi ve iddiaya göre Halis Topsakal, en son salı günü saat 17.00 de, Naile Kafe’nin oradan Gölcük araçlarına bindiği , ancak aracın kamera görüntüleri olmadığı için nerede indiği tespit edilememişti. Üzerinde cep telefonu bulunan Topsakal’ın, telefonuna da ulaşılamıyordu.

DENİZDE BULUNDU

5 gündür aile fertleri tarafından gece gündüz aranan ancak tüm aramalara rağmen bulunamayan Halis Topsakal’ın cansız bedeni Makine Kimya Endüstrisi’nin bulunduğu alanda denizde bulundu. Makina Kimya civarında denizde bulunan cesedin 5 gündür kayıp olan ve yakınları tarafından aranan Halis Topsakal’a ait olduğu tespit edildi. Yapılacak otopsi sonrasında ölüm nedeni belli olacak. 

Topsakal'ın Cenazesi bugün öğlen namazında üçevler camiinden kaldırılıp , Ereğli mezarlığına defnedilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.