LASTİK İŞ
ismail

''TORBA DAĞITMAK DEĞİL TORBAYI DOLDURMAK ÖNEMLİ''

12.02.2019 - 19:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''TORBA DAĞITMAK DEĞİL TORBAYI DOLDURMAK ÖNEMLİ''

Demokratik Sol Parti/DSP) İlçe Başkanı Çağlayan Garipolu, Gölcük Belediyesi tarafından Anıtpark da torba dağıtılmasını eleştirerek !! Boş torbayı dağıtmak değil, içini doldurmak önemli"dedi.

Garipoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi ; "Her seçim döneminde farklı eşyaların dağıtıldığı bir dönem içine giriyoruz. Belediye destekli oyunlarla oy kazanma savaşı veren iktidar bu süreçte kaybedecektir. Çünkü artık oynanan oyunları bozan DSP var. Önemli olan bez torba dağıtmak değil,o torbanın içini doldurabilmektir. Doğal alanları yakınlarına konut yapmaları için teslim edenler biz çevreciyiz diyemezler. Orman ve orman köylüsü en önemli duyarlılıklarımızdandır. Orman alanlarımızın bazı güç sahiplerine peşkeş çekilmesine kesinlikle izin verilmeyecektir. DSP’nin çevre politikası,tüm doğal zenginliklerimizi ülke turizmi ve sanayileşmesinin yaygınlaşmasını engellemeden korumayı ve yaygınlaştırmayı amaçlamaktadır. Çevrenin korunmasına karşı değil,halkımızın bez torbaya mahkum edilmesine tepkiliyiz."
Demokratik Sol Parti/DSP) İlçe Başkanı Çağlayan Garipolu, Gölcük Belediyesi tarafından Anıtpark da torba dağıtılmasını eleştirerek !! Boş torbayı dağıtmak değil, içini doldurmak önemli"dedi.

Garipoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi ;

"Her seçim döneminde farklı eşyaların dağıtıldığı bir dönem içine giriyoruz. Belediye destekli oyunlarla oy kazanma savaşı veren iktidar bu süreçte kaybedecektir. Çünkü artık oynanan oyunları bozan DSP var. Önemli olan bez torba dağıtmak değil,o torbanın içini doldurabilmektir. Doğal alanları yakınlarına konut yapmaları için teslim edenler biz çevreciyiz diyemezler. Orman ve orman köylüsü en önemli duyarlılıklarımızdandır. Orman alanlarımızın bazı güç sahiplerine peşkeş çekilmesine kesinlikle izin verilmeyecektir. DSP’nin çevre politikası,tüm doğal zenginliklerimizi ülke turizmi ve sanayileşmesinin yaygınlaşmasını engellemeden korumayı ve yaygınlaştırmayı amaçlamaktadır. Çevrenin korunmasına karşı değil,halkımızın bez torbaya mahkum edilmesine tepkiliyiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.