LASTİK İŞ

TORBACILARA OPERASYON: 33 GÖZALTI

Gündem 02.12.2019 - 11:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TORBACILARA OPERASYON: 33 GÖZALTI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 33 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli İl Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İzmit, Kartepe, Kandıra, Gölcük, Başiskele ve Gebze’de sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 33 kişi gözaltına alınırken değişik miktarlarda uyuşturucu maddeler ve uyuşturucu satışından elde edilen bir miktar para ele geçirildi. Gözaltına alınan 33 kişi sorgulanmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 14 şüpheliye uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapılarak serbest bırakılırken işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adliyeye sevk edilen 1 kişi adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken 6 kişinin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor. FAHRİ HANER
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 33 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli İl Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İzmit, Kartepe, Kandıra, Gölcük, Başiskele ve Gebze’de sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 33 kişi gözaltına alınırken değişik miktarlarda uyuşturucu maddeler ve uyuşturucu satışından elde edilen bir miktar para ele geçirildi. Gözaltına alınan 33 kişi sorgulanmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 14 şüpheliye uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapılarak serbest bırakılırken işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adliyeye sevk edilen 1 kişi adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken 6 kişinin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

FAHRİ HANER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.