TOSUN'A, KUŞADASI VE AYVALIK'TAN DAVET VAR...

03.08.2017 - 09:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TOSUN'A, KUŞADASI VE AYVALIK'TAN DAVET VAR...

İlçemizin yetiştirdiği en büyük değerlerden ve sanatçılardan birisi olan, Uluslararası ünlü Karikatürist Yaşar Tosun'u, sanırız Gölcüklü olu da, tanımayan yoktur. İlçemizin adını uluslararası ve ulusal bazda her zaman başarıyla duyuran Tosun, malumunuz üzere, yaz aylarında Gölcük'ü terki diyar eyliyor.  Yaz aylarını İzmir'in dünyaca ünlü tatil yeri olan Çeşme ilçesinde geçiriyor ve deyim yerindeyse kışı gördümü Gölcük'e geri dönüyor. Çeşme de günlerini yerli ve yabancı turistlerin karikatürlerini çizerek geçiren tosun, tem tatil yapıyor, hem para kaznayor.  Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Tosun'a bugünlerde 2 tatil beldesinden daha teklif gelmiş. Kulağımıza gelenlere göre, İlçemizin haklı gururu olan Yaşar Tosun'a, Balıkesir'in Ayvalık ve Aydın'ın Kuşadası Belediyelerinden sergi açması için davet almış.  Bugünlerde harıl harıl, Ayvalık ve Kuşadası'nda açacağı sergilere hazırlanan hemşerimiz Tosun'a, bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak başarılar diliyoruz. 

İlçemizin yetiştirdiği en büyük değerlerden ve sanatçılardan birisi olan, Uluslararası ünlü Karikatürist Yaşar Tosun'u, sanırız Gölcüklü olu da, tanımayan yoktur. İlçemizin adını uluslararası ve ulusal bazda her zaman başarıyla duyuran Tosun, malumunuz üzere, yaz aylarında Gölcük'ü terki diyar eyliyor. 
Yaz aylarını İzmir'in dünyaca ünlü tatil yeri olan Çeşme ilçesinde geçiriyor ve deyim yerindeyse kışı gördümü Gölcük'e geri dönüyor. Çeşme de günlerini yerli ve yabancı turistlerin karikatürlerini çizerek geçiren tosun, tem tatil yapıyor, hem para kaznayor. 
Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Tosun'a bugünlerde 2 tatil beldesinden daha teklif gelmiş. Kulağımıza gelenlere göre, İlçemizin haklı gururu olan Yaşar Tosun'a, Balıkesir'in Ayvalık ve Aydın'ın Kuşadası Belediyelerinden sergi açması için davet almış. 
Bugünlerde harıl harıl, Ayvalık ve Kuşadası'nda açacağı sergilere hazırlanan hemşerimiz Tosun'a, bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak başarılar diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.