LASTİK İŞ

TOSUN ÇEŞME'DE HAYATINI YAŞIYOR

12.07.2017 - 09:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TOSUN ÇEŞME'DE HAYATINI YAŞIYOR

İlçemizin en renkli ve sevilen sayılan simalarından birisi olan, Ulluslararası Karikatürist Yaşar Yosun'un Çeşme aşkını ve sevgisini bilmeyen yoktur. Hemşerimiz Tosun, uzun yıllardan bu yana, yaz aylarını sürekli olarak, İzmir'in tatil beldesi olan Çeşme'de geçiriyor.  Çeşme'de tatilcilerin karikatürlerini çizerek, para kazanan Tosun bir yandan da hayatını yaşamaya devam ediyor. Kulağmıza gelenlere göre, sevgili Tosun Çeşme'de bir resim sergisine katılmış. Burada kendisine birisi, “Sizden daha iyi karikatür çizen birisi da var” deyince Yaşar Tosun bozulmuş.  Üzülme sen Yaşar Tosun, o kişi senin kıymetini bilememiştir. Çünkü, biz senden daha iyi karikatür çizen birine rastlamadık…  

İlçemizin en renkli ve sevilen sayılan simalarından birisi olan, Ulluslararası Karikatürist Yaşar Yosun'un Çeşme aşkını ve sevgisini bilmeyen yoktur. Hemşerimiz Tosun, uzun yıllardan bu yana, yaz aylarını sürekli olarak, İzmir'in tatil beldesi olan Çeşme'de geçiriyor. 
Çeşme'de tatilcilerin karikatürlerini çizerek, para kazanan Tosun bir yandan da hayatını yaşamaya devam ediyor. Kulağmıza gelenlere göre, sevgili Tosun Çeşme'de bir resim sergisine katılmış. Burada kendisine birisi, “Sizden daha iyi karikatür çizen birisi da var” deyince Yaşar Tosun bozulmuş. 
Üzülme sen Yaşar Tosun, o kişi senin kıymetini bilememiştir. Çünkü, biz senden daha iyi karikatür çizen birine rastlamadık…  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.