LASTİK İŞ
ismail

TRABZONLULAR YENİ BİNASINDA

25.02.2020 - 13:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TRABZONLULAR YENİ BİNASINDA

Gölcük'te uzun zamandan beri hizmet veren Gölcük Trabzonlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kendi kültür binasını yaparak hizmete soktular.

Gölcük Trabzonlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Dernek Başkan Hüseyin Çakıroğlu ve yönetiminin girişimleri ile Gölcük Merkez Mahallesi 38. Sokakta bulunan 3 katlı binayı Dernek Kültür Merkezi adına satın alarak yaklaşık 5 aylık bir tadilattan sonra hizmete açtılar. Resmi açılışı ise önümüzdeki günlerde gerçekleşecektir. TÜM GÖLCÜK HALKINA HİZMET VERECEK Gölcük Trabzonlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Hüseyin Çakıroğlu yeni Kültür binasında ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Çakıroğlu; “Derneğimiz uzun zamandan beri Gölcük Kavaklı Mahallesinde hizmet verirken kiralık bir binadaydı. Derneğin Kendi Kültür binasının olması için Depremden sonra Derneğimizin bir önceki başkanımız Orhan Altıntaş girişimlerde bulundu.  Bu girişimlerle Gölcük Merkez Mahallesi 38. Sokakta bulunan bu binanın hisselerini derneğimizin kültür binası adına topladık. Hisseleri topladıktan sonra derneğimizin kültür binasına uyarlamak için tadilatına başladık. Tadilat çalışmalarımız yaklaşık 5 ay sürdü. Tabi ki bu çalışmalarda çok insanımızın katkıları vardır. Başta o dönemin başkanı Orhan Altıntaş, Hüseyin Aslan, İsmail İkiz, Muzaffer Aslan, Halit Bıçak, Erol Nuhoğlu, Hüseyin Hacıefendioğlu, Adnan Zeytinoğlu ve Mehmet Şen bu değerli arkadaşlarımızı katkıları ile hisse toplandı. Ardından birçok insanımız desteklerini verdi. Bu Derneğimizin Kültür binası sadece Trabzonlulara hizmet vermeyecek. Tüm Gölcük Halkımıza hizmet verecektir. Bu Derneğimizin Kültür binası Tüm Gölcüklerin faydalanacağı kültür binamızdır. Derneğimizin Kültür binasının resmi açılışı önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz” dedi.  Fahri Haner  
Gölcük'te uzun zamandan beri hizmet veren Gölcük Trabzonlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kendi kültür binasını yaparak hizmete soktular.

Gölcük Trabzonlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Dernek Başkan Hüseyin Çakıroğlu ve yönetiminin girişimleri ile Gölcük Merkez Mahallesi 38. Sokakta bulunan 3 katlı binayı Dernek Kültür Merkezi adına satın alarak yaklaşık 5 aylık bir tadilattan sonra hizmete açtılar. Resmi açılışı ise önümüzdeki günlerde gerçekleşecektir.

TÜM GÖLCÜK HALKINA HİZMET VERECEK
Gölcük Trabzonlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Hüseyin Çakıroğlu yeni Kültür binasında ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Çakıroğlu; “Derneğimiz uzun zamandan beri Gölcük Kavaklı Mahallesinde hizmet verirken kiralık bir binadaydı. Derneğin Kendi Kültür binasının olması için Depremden sonra Derneğimizin bir önceki başkanımız Orhan Altıntaş girişimlerde bulundu.  Bu girişimlerle Gölcük Merkez Mahallesi 38. Sokakta bulunan bu binanın hisselerini derneğimizin kültür binası adına topladık. Hisseleri topladıktan sonra derneğimizin kültür binasına uyarlamak için tadilatına başladık. Tadilat çalışmalarımız yaklaşık 5 ay sürdü. Tabi ki bu çalışmalarda çok insanımızın katkıları vardır. Başta o dönemin başkanı Orhan Altıntaş, Hüseyin Aslan, İsmail İkiz, Muzaffer Aslan, Halit Bıçak, Erol Nuhoğlu, Hüseyin Hacıefendioğlu, Adnan Zeytinoğlu ve Mehmet Şen bu değerli arkadaşlarımızı katkıları ile hisse toplandı. Ardından birçok insanımız desteklerini verdi. Bu Derneğimizin Kültür binası sadece Trabzonlulara hizmet vermeyecek. Tüm Gölcük Halkımıza hizmet verecektir. Bu Derneğimizin Kültür binası Tüm Gölcüklerin faydalanacağı kültür binamızdır. Derneğimizin Kültür binasının resmi açılışı önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz” dedi. 
Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.