TRABZONLULARDAN BAŞHEKİME TEŞEKKÜR

24.01.2019 - 09:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TRABZONLULARDAN BAŞHEKİME TEŞEKKÜR

Gölcük Trabzonlular Derneği yönetimi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a teşekkür ziyareti yaptı.

Büyük bir organizazyonla 10-20 Ocak tarihlerinde Trabzon Hamsi Festivali düzenleyen Gölcük Trabzonlular Derneği yönetimi teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı makamında ziyaret eden Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Yönetimi desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek plaket takdim ettiler. "Festivaller bizleri mutlu ediyor" Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; "Trabzonlular Derneğinin kendi kültürlerini tanıtmak adına yapmış oldukları bu tür etkinlik ve festivaller bizleri mutlu ediyor. Bu kapsamda böylesine güzel ve anlamlı bir etkinliği düzenledikleri için kendilerini kutlarım" dedi.
Gölcük Trabzonlular Derneği yönetimi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a teşekkür ziyareti yaptı.

Büyük bir organizazyonla 10-20 Ocak tarihlerinde Trabzon Hamsi Festivali düzenleyen Gölcük Trabzonlular Derneği yönetimi teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı makamında ziyaret eden Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Yönetimi desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek plaket takdim ettiler.

"Festivaller bizleri mutlu ediyor"

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve Yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; "Trabzonlular Derneğinin kendi kültürlerini tanıtmak adına yapmış oldukları bu tür etkinlik ve festivaller bizleri mutlu ediyor. Bu kapsamda böylesine güzel ve anlamlı bir etkinliği düzenledikleri için kendilerini kutlarım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.