LASTİK İŞ

TRABZONLULARDAN BAŞKAN SEZER'E ZİYARET

Gölcük 01.05.2019 - 10:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TRABZONLULARDAN BAŞKAN SEZER'E ZİYARET

Gölcük Belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret eden Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroplu hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gölcük Belediye Başkanı  Av. Ali Yıldırım Sezer’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. İlçemizde uzun zamandan beri hizmet veren Gölcük Trabzonlular Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek yeni görevinden hayırlı olsun dileklerini bildirdi.   SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ÖNEMLİ Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer; “öncelikle sizlerin bu ziyaretiniz bana ve çalışma arkadaşlarıma onur verdi. Bu ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Sivil toplum kuruluşlarımızı çok önemsiyorum. İlçemizde çok sayıda sivil toplum kuruluşlarımız vardır. Bu sivil toplum kuruluşlarımız hepsi de amacına hizmet ettiklerini çok yakından biliyorum. Bende yasaların çerçevesinde elimden geldiği sürece eşit olarak desteklerimizi vereceğiz. Hakkaniyet olarak tüm ilçemize eşit hizmet vermek için gayretlerimizi sarf ederiz” dedi.   GÖLCÜK İÇİN HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ Gölcük Trabzonlular Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği başkanı Hüseyin Çakıroğlu; “öncelikle sizin bu yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olmasını gönülden dilerim. Biz dernek olarak Gölcük için yapılan tüm hizmetlere her zaman elimizden geldiği sürece desteklerimizi veririz. Bu konuda sizler bizden istediğiniz her türlü destek ve yardım için biz dernek olarak hazır ve onur duyarız” dedi. Bu konuşmalarının ardından Gölcük Trabzonlular Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Göreve yeni başlayan Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu’yu makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.   Fahri Haner    
Gölcük Belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret eden Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroplu hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gölcük Belediye Başkanı  Av. Ali Yıldırım Sezer’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. İlçemizde uzun zamandan beri hizmet veren Gölcük Trabzonlular Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek yeni görevinden hayırlı olsun dileklerini bildirdi.

 

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ÖNEMLİ

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer; “öncelikle sizlerin bu ziyaretiniz bana ve çalışma arkadaşlarıma onur verdi. Bu ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Sivil toplum kuruluşlarımızı çok önemsiyorum. İlçemizde çok sayıda sivil toplum kuruluşlarımız vardır. Bu sivil toplum kuruluşlarımız hepsi de amacına hizmet ettiklerini çok yakından biliyorum. Bende yasaların çerçevesinde elimden geldiği sürece eşit olarak desteklerimizi vereceğiz. Hakkaniyet olarak tüm ilçemize eşit hizmet vermek için gayretlerimizi sarf ederiz” dedi.

 

GÖLCÜK İÇİN HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ

Gölcük Trabzonlular Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği başkanı Hüseyin Çakıroğlu; “öncelikle sizin bu yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olmasını gönülden dilerim. Biz dernek olarak Gölcük için yapılan tüm hizmetlere her zaman elimizden geldiği sürece desteklerimizi veririz. Bu konuda sizler bizden istediğiniz her türlü destek ve yardım için biz dernek olarak hazır ve onur duyarız” dedi.

Bu konuşmalarının ardından Gölcük Trabzonlular Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği başkanı Hüseyin Çakıroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Göreve yeni başlayan Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu’yu makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

 

Fahri Haner  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.