TRAFİK KURALLARINA UYMAYAN SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI

Gündem 22.10.2018 - 11:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TRAFİK KURALLARINA UYMAYAN SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI

Gölcük'de polis ekipleri tarafından durdurulan ve kontroller yapılan 100 araç sürücüsünden 7 sürücüye toplam 6 bin 766 bin TL para cezası kesildi.

Gölcük 'de polis ekipleri tarafından durdurulan ve kontroller yapılan 100 araçsürücüsünden 7 sürücüye toplam 6 bin 766 bin TL para cezası kesildi. Edinilen bilgilere göre Kocaeli Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Gölcük ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafik tedbiri kapsamında ilçe genelinde harekete geçti. Ekipler tarafından gece saatlerinde yapılan ve yaklaşık bir saat süren kontrollerde 100 araç durduruldu. Araçlarda yapılan kontrollerde sürücülerden 1'ine sürücü belgesi olmadan araç kullanmaktan, 2'sine alkollü araç kullanmaktan, 1'ine emniyet kemeri takmamaktan, 1'ine dur ihtarına uymayıp kaçmaktan, 2'sine ise muayenesiz araç kullanmaktan toplam 6 bin 766 TL para cezası kesildi. Kontrollerin kararlılıkla devam ettirileceği bildirildi. DE
Gölcük'de polis ekipleri tarafından durdurulan ve kontroller yapılan 100 araç sürücüsünden 7 sürücüye toplam 6 bin 766 bin TL para cezası kesildi.

Gölcük 'de polis ekipleri tarafından durdurulan ve kontroller yapılan 100 araçsürücüsünden 7 sürücüye toplam 6 bin 766 bin TL para cezası kesildi.

Edinilen bilgilere göre Kocaeli Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Gölcük ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafik tedbiri kapsamında ilçe genelinde harekete geçti. Ekipler tarafından gece saatlerinde yapılan ve yaklaşık bir saat süren kontrollerde 100 araç durduruldu. Araçlarda yapılan kontrollerde sürücülerden 1'ine sürücü belgesi olmadan araç kullanmaktan, 2'sine alkollü araç kullanmaktan, 1'ine emniyet kemeri takmamaktan, 1'ine dur ihtarına uymayıp kaçmaktan, 2'sine ise muayenesiz araç kullanmaktan toplam 6 bin 766 TL para cezası kesildi.

Kontrollerin kararlılıkla devam ettirileceği bildirildi. DE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.