LASTİK İŞ

TRAFİK SİGORTASINDA YENİ DÖNEM!

Ekonomi 24.04.2019 - 09:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TRAFİK SİGORTASINDA YENİ DÖNEM!

Trafik sigortasında pirim belirleme usulü değişti. Artık trafik kurallarını ihlal edenler daha fazla trafik sigortası ücreti ödeyecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın değişiklik yönetmeliği Resmi Gazete’de yayımlandı. buna göre artık sürücülerin trafik kuralları ihlali sonucu aldığı ceza puanları sigorta primi belirlenirken dikkate alınacak. Aynı şekilde ehliyete el konulma haline bunun süresi ve nedenleri de sigorta priminin tespitinde dikkate alınacak. Böylece trafik kurallarını ihlal eden, ceza puanı uygulanan sürücüler daha fazla trafik sigortası ödeyecek.
Trafik sigortasında pirim belirleme usulü değişti. Artık trafik kurallarını ihlal edenler daha fazla trafik sigortası ücreti ödeyecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın değişiklik yönetmeliği Resmi Gazete’de yayımlandı.

buna göre artık sürücülerin trafik kuralları ihlali sonucu aldığı ceza puanları sigorta primi belirlenirken dikkate alınacak. Aynı şekilde ehliyete el konulma haline bunun süresi ve nedenleri de sigorta priminin tespitinde dikkate alınacak. Böylece trafik kurallarını ihlal eden, ceza puanı uygulanan sürücüler daha fazla trafik sigortası ödeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.