TRAFİKÇİLER GÖZ AÇTIRMIYOR

Gündem 15.08.2017 - 12:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TRAFİKÇİLER GÖZ AÇTIRMIYOR

İlçemizde son zamanların en çok konuşulan konularından birisi, 90 model arabaların egzos bağırtmaları. Eski model, şahin, doğan, kartal ve rebo gibi araçların egzoslarına takılan gürültülü aletler, milletin canına tak dedirtti.  Boylarından büyük ses çıkaran bu egzoslara polis ceza yazmaktan bıktı, ama sürücüler bıkmadı. Özellikle akşam ve gecenin bir vakti Amiral Sağlam Caddesinde, Değirmendere ve Yüzbaşılar sahilinde gezinin bu egzos çetelerine, polis ekipleri ve trafikçiler göz açtırmıyor.  Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, önceki gün ilçe genelinde bu tür araçlar üzerinde uygulama yaptı. Oldukça çok sayılabilecek sayıda, normalinden büyük ve abartılı ses çıkartan araçlara idari para cezası uyguladı.  Ancak bu tür sürücüler, abartılı ses çıkartan egzoslarından vazgeçmeye niyetli gözükmüyorlar.  

İlçemizde son zamanların en çok konuşulan konularından birisi, 90 model arabaların egzos bağırtmaları. Eski model, şahin, doğan, kartal ve rebo gibi araçların egzoslarına takılan gürültülü aletler, milletin canına tak dedirtti. 
Boylarından büyük ses çıkaran bu egzoslara polis ceza yazmaktan bıktı, ama sürücüler bıkmadı. Özellikle akşam ve gecenin bir vakti Amiral Sağlam Caddesinde, Değirmendere ve Yüzbaşılar sahilinde gezinin bu egzos çetelerine, polis ekipleri ve trafikçiler göz açtırmıyor. 
Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, önceki gün ilçe genelinde bu tür araçlar üzerinde uygulama yaptı. Oldukça çok sayılabilecek sayıda, normalinden büyük ve abartılı ses çıkartan araçlara idari para cezası uyguladı. 
Ancak bu tür sürücüler, abartılı ses çıkartan egzoslarından vazgeçmeye niyetli gözükmüyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.