TRAKYALILAR DA BAŞKAN DEĞİŞTİ

21.01.2019 - 13:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TRAKYALILAR DA BAŞKAN DEĞİŞTİ

Gölcük Trakya illeri kültür dayanışma ve yardımlaşma derneğinin 12. Olağan genel kurul toplantısında görev değişikliği yaparak dernek yeni başkanı Ramazan Korkut seçildi.

Gölcük’te hizmet veren Gölcük Trakya illeri kültür dayanışma ve yardımlaşma derneği 12. Olağan genel kurulu için Dernek binasında genel kurul toplantısını düzenledi. Düzenlenen genel kurul toplantısına Dernek Başkanı Hüseyin Yavaşoğlu, Dernek yönetimi ve Dernek üyeleri katılım sağladılar. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile Dernek olağan genel kurulu toplantısıyla divan başkanı ve üyeleri seçildi. Derneğin gündem maddesinde Derneğin gelir gider bilançosu Dernek başkanı Hüseyin Yavaşoğlu tarafından okundu. Ardından Dernek faaliyet raporları okuduktan sonra okunan Derneğin gelir gider bilançosu ve Faaliyet raporları üyelerin oylarına sunularak oy birliği ile kabul edildi. Ardında Dernek yeni yönetimi belirlenmesi için tek liste olarak Ramazan Korkut Dernek Başkanı adayı oldu. Başka aday çıkmayınca tek liste olan Ramazan Korkut üyelerin oy birliği ile Derneğin yeni başkanı seçildi.   Kısa bir açıklama yapan Dernek eski başkanı Hüseyin Yavaşoğlu; “Derneğimizin bu 12. olağan genel kurulumuzu dernek binasında gerçekleştirdik. Biz Dernek olarak kuruluşumuzdan bu güne kadar ilçemizde birçok hizmet ettik. Yaptığımız bu hizmetler kapsamında değerli üyelerimizin destekleri ile oldu. Derneğimizi daha da ileri götürmek için tüm üye arkadaşlarımızın destekleri daha da artmalıdır. Her ne kadar başkanlık görevimi tamamlamış olsam bile yine Derneğimiz yönetimi her hangi bir görev verirse görevimi yerine getirmek için çalışmalarımız devam ederim” dedi.   Yeni seçilen Dernek başkanı Ramazan Korkut; “öncelikle derneğimizin 12.genelkurulunda bizleri yalnız bırakmayan değerli üyelerimize gönülden teşekkür ederim. Bu güne kadar derneğimizin etkinliklerinde emek veren ve başarılı çalışmalarıyla bu güne kadar getiren tüm başkan arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ederim. Derneğimizin aktif faaliyetleri aralıksız devam edecektir. Değerli başkanımız Hüseyin Yavaşoğlu’nun desteklerini her zaman beklerim” dedi.   Yeni yönetim asil Başkan Ramazan Korkut, yönetim kurulu üyeleri: Şerif Özer, Özer Acır, Vahit Engin, Mustafa Bayram, Metin Çantalı ve Sami Yücel olarak belirlendi. Yeni yönetim yedek, Orhan Karagöz, Yasemin Ergin, Mesut Evin, Hasan Bayırlı, Mesut Türel, Hüseyin Kaya ve Sinan Yücel olarak yedek yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Denetim Kurulu asil Muammer Üstüner, Muammer Küçükcan ve Emin Berber asil olarak belirlenirken, Denetim Kurulu yedek, Hüseyin Gökduman, Hakan Şekeroğlu ve Mustafa Güngör denetim kurulu olarak belirlendi.   Fahri Haner  
Gölcük Trakya illeri kültür dayanışma ve yardımlaşma derneğinin 12. Olağan genel kurul toplantısında görev değişikliği yaparak dernek yeni başkanı Ramazan Korkut seçildi.

Gölcük’te hizmet veren Gölcük Trakya illeri kültür dayanışma ve yardımlaşma derneği 12. Olağan genel kurulu için Dernek binasında genel kurul toplantısını düzenledi. Düzenlenen genel kurul toplantısına Dernek Başkanı Hüseyin Yavaşoğlu, Dernek yönetimi ve Dernek üyeleri katılım sağladılar. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile Dernek olağan genel kurulu toplantısıyla divan başkanı ve üyeleri seçildi. Derneğin gündem maddesinde Derneğin gelir gider bilançosu Dernek başkanı Hüseyin Yavaşoğlu tarafından okundu. Ardından Dernek faaliyet raporları okuduktan sonra okunan Derneğin gelir gider bilançosu ve Faaliyet raporları üyelerin oylarına sunularak oy birliği ile kabul edildi. Ardında Dernek yeni yönetimi belirlenmesi için tek liste olarak Ramazan Korkut Dernek Başkanı adayı oldu. Başka aday çıkmayınca tek liste olan Ramazan Korkut üyelerin oy birliği ile Derneğin yeni başkanı seçildi.

 

Kısa bir açıklama yapan Dernek eski başkanı Hüseyin Yavaşoğlu; “Derneğimizin bu 12. olağan genel kurulumuzu dernek binasında gerçekleştirdik. Biz Dernek olarak kuruluşumuzdan bu güne kadar ilçemizde birçok hizmet ettik. Yaptığımız bu hizmetler kapsamında değerli üyelerimizin destekleri ile oldu. Derneğimizi daha da ileri götürmek için tüm üye arkadaşlarımızın destekleri daha da artmalıdır. Her ne kadar başkanlık görevimi tamamlamış olsam bile yine Derneğimiz yönetimi her hangi bir görev verirse görevimi yerine getirmek için çalışmalarımız devam ederim” dedi.

 

Yeni seçilen Dernek başkanı Ramazan Korkut; “öncelikle derneğimizin 12.genelkurulunda bizleri yalnız bırakmayan değerli üyelerimize gönülden teşekkür ederim. Bu güne kadar derneğimizin etkinliklerinde emek veren ve başarılı çalışmalarıyla bu güne kadar getiren tüm başkan arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ederim. Derneğimizin aktif faaliyetleri aralıksız devam edecektir. Değerli başkanımız Hüseyin Yavaşoğlu’nun desteklerini her zaman beklerim” dedi.

 

Yeni yönetim asil Başkan Ramazan Korkut, yönetim kurulu üyeleri: Şerif Özer, Özer Acır, Vahit Engin, Mustafa Bayram, Metin Çantalı ve Sami Yücel olarak belirlendi. Yeni yönetim yedek, Orhan Karagöz, Yasemin Ergin, Mesut Evin, Hasan Bayırlı, Mesut Türel, Hüseyin Kaya ve Sinan Yücel olarak yedek yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Denetim Kurulu asil Muammer Üstüner, Muammer Küçükcan ve Emin Berber asil olarak belirlenirken, Denetim Kurulu yedek, Hüseyin Gökduman, Hakan Şekeroğlu ve Mustafa Güngör denetim kurulu olarak belirlendi.

 

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.