LASTİK İŞ
ismail

TRAMVAYDA TEL MONTAJI BİTTİ

Kocaeli 09.06.2017 - 14:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TRAMVAYDA TEL MONTAJI BİTTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Akçaray Tramvay projesinde tel montajının sonuna gelindi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Akçaray Tramvay Projesi kapsamında elektrik tel çekme işinin sonuna gelindi. Son olarak SekaPark bölgesinde montaj yapılarak tel çekme işi tamamlandı.   29 BİN 600 METRE BAKIR TEL Akçaray Projesi’nde yapılan tel çekme işi 4 hat üzerinde gerçekleştirildi. Her biri 7 bin 400 metre olmak üzere toplam 29 bin 600 metre bakır tel çekildi. Tramvay araçlarının elektrik ile bağlantısını sağlayacak tel çekimi ile hattın elektrik iletim işi tamamlanmış oldu. Elektrik telleri hat üzerine kurulacak olan trafolardan beslenecek.   410 KATANER DİREĞİ Hat üzerinde bulunan teller, kataner direkleri vasıtası ile birbirlerine bağlanıyor. Güzergah boyunca 410 adet kataner direği monte edildi. Gerekli test çalışmalarının yapıldığı direkler sorunsuz bir şekilde hizmet vermesi için son kontrolleri yapıldı.    
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Akçaray Tramvay projesinde tel montajının sonuna gelindi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Akçaray Tramvay Projesi kapsamında elektrik tel çekme işinin sonuna gelindi. Son olarak SekaPark bölgesinde montaj yapılarak tel çekme işi tamamlandı.

 

29 BİN 600 METRE BAKIR TEL

Akçaray Projesi’nde yapılan tel çekme işi 4 hat üzerinde gerçekleştirildi. Her biri 7 bin 400 metre olmak üzere toplam 29 bin 600 metre bakır tel çekildi. Tramvay araçlarının elektrik ile bağlantısını sağlayacak tel çekimi ile hattın elektrik iletim işi tamamlanmış oldu. Elektrik telleri hat üzerine kurulacak olan trafolardan beslenecek.

 

410 KATANER DİREĞİ

Hat üzerinde bulunan teller, kataner direkleri vasıtası ile birbirlerine bağlanıyor. Güzergah boyunca 410 adet kataner direği monte edildi. Gerekli test çalışmalarının yapıldığı direkler sorunsuz bir şekilde hizmet vermesi için son kontrolleri yapıldı.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.