TRANSFER HAREKATI DEVAM EDİYOR !

22.07.2019 - 07:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TRANSFER HAREKATI DEVAM EDİYOR !

Gölcükspor orta saha oyuncusu Emre Yüksektepe’yi Cizrespor’dan ve stoper Akın Karaaslan’ı Muğlaspor’dan transfer etti. Yeni transferler Gölcükspor’un kamp kadrosuna katıldı

İKİ TRANSFSER TAMAM Gölcükspor yeni sezon öncesinde kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. Kırmızı siyahlı ekibin transfer komitesi dış transferde son olarak Cizrespor’dan orta saha oyuncusu Emre Yüksektepe ve Muğlaspor’dan stoper Akın Kaaslan’ı kadrosuna kattı. İki yeni transfer Başkan Hüseyin Çardak’ın ofisinde yapılan görüşmelerin ardından kendilerini Gölcüksporlu yapan imzayı attılar. TECRÜBELİ İSİMLER  Galatasaray altyapısında futbola başlayan Emre Yüksektepe sırasıyla Konyaspor, Şanlıurfaspor, İstanbulspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Yeni Çorumspor, Tirespor ve Cizrespor’da forma giydi.  Başakşehir’de futbola başlayan stoper Akın Karaaslan ise Ümraniyespor, Yeni Çorumspor, Tirespor ve Muğlaspor’da forma giydi. 
Gölcükspor orta saha oyuncusu Emre Yüksektepe’yi Cizrespor’dan ve stoper Akın Karaaslan’ı Muğlaspor’dan transfer etti. Yeni transferler Gölcükspor’un kamp kadrosuna katıldı

İKİ TRANSFSER TAMAM
Gölcükspor yeni sezon öncesinde kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. Kırmızı siyahlı ekibin transfer komitesi dış transferde son olarak Cizrespor’dan orta saha oyuncusu Emre Yüksektepe ve Muğlaspor’dan stoper Akın Kaaslan’ı kadrosuna kattı. İki yeni transfer Başkan Hüseyin Çardak’ın ofisinde yapılan görüşmelerin ardından kendilerini Gölcüksporlu yapan imzayı attılar.

TECRÜBELİ İSİMLER 

Galatasaray altyapısında futbola başlayan Emre Yüksektepe sırasıyla Konyaspor, Şanlıurfaspor, İstanbulspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Yeni Çorumspor, Tirespor ve Cizrespor’da forma giydi.  Başakşehir’de futbola başlayan stoper Akın Karaaslan ise Ümraniyespor, Yeni Çorumspor, Tirespor ve Muğlaspor’da forma giydi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.