TRANSFERİN YILDIZI GÖLCÜKSPOR

Spor 24.07.2017 - 19:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TRANSFERİN YILDIZI GÖLCÜKSPOR

Spor Toto 3. Ligdeki temsilcimiz Gölcükspor, akşam üzeri hem 2. Etap kamp çalışmasının startını verdi, hem de kadrosuna dış transferde kattığı Musa Akarslan, Emre Oral ve Ahmet Kutkluer’i antrenmana çıkartırken, Ömer Faruk Boz ise antrenmanı tribünden takip etti.

27 oyuncu ile Teknik Direktör Ramiz Soydaş nezaretinde yapılan çalışmayı, Başkan Ahmet Şahin de izledi ÜÇÜ SAHADA, BİRİ TRİBÜNDE Bugün öğlen saatlerinde Kavaklı Tesislerinde toplanan, kırmızı-siyahlı oyuncular, 2’inci etabın ilk antrenmanını akşam saatlerinde Şirinköy Stadı’nda gerçekleştirdi. 2 günlük iznin ardından 2’inci etap kampına başlayan Gölcükspor’da bugün dış trandferde hareketli saatler yaşandı. 8 Gün sürecek olan 2. Etap kamp The Ness Otel de gerçekleşecek. Bu akşam yapılan antrenmana, uzun süredir süren görüşmelerin ardından anlaşma sağlanan, Karagümrüksporlu sağ bek oyuncuları Musa Akarslan ve Emre Oral ile Derincespor’dan transfer edilen Ahmet Kutluer antrenmana çıkarken, Kütahyaspor’dan transfer edilen sağ kanat oyuncusu Ömer Faruk Boz, antrenmenı Başkan Ahmet Şahin ile birlikte tribünden izledi. Bu arada Gölcüksporlu oyuncular, yarın sabah Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde saplık kontrolünden geçtikten sonra, akşam saat 18.00 da İhsaniye Stadı’nda kendi arasında çift kale maç yapacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  
Spor Toto 3. Ligdeki temsilcimiz Gölcükspor, akşam üzeri hem 2. Etap kamp çalışmasının startını verdi, hem de kadrosuna dış transferde kattığı Musa Akarslan, Emre Oral ve Ahmet Kutkluer’i antrenmana çıkartırken, Ömer Faruk Boz ise antrenmanı tribünden takip etti.

27 oyuncu ile Teknik Direktör Ramiz Soydaş nezaretinde yapılan çalışmayı, Başkan Ahmet Şahin de izledi

ÜÇÜ SAHADA, BİRİ TRİBÜNDE

Bugün öğlen saatlerinde Kavaklı Tesislerinde toplanan, kırmızı-siyahlı oyuncular, 2’inci etabın ilk antrenmanını akşam saatlerinde Şirinköy Stadı’nda gerçekleştirdi. 2 günlük iznin ardından 2’inci etap kampına başlayan Gölcükspor’da bugün dış trandferde hareketli saatler yaşandı. 8 Gün sürecek olan 2. Etap kamp The Ness Otel de gerçekleşecek. Bu akşam yapılan antrenmana, uzun süredir süren görüşmelerin ardından anlaşma sağlanan, Karagümrüksporlu sağ bek oyuncuları Musa Akarslan ve Emre Oral ile Derincespor’dan transfer edilen Ahmet Kutluer antrenmana çıkarken, Kütahyaspor’dan transfer edilen sağ kanat oyuncusu Ömer Faruk Boz, antrenmenı Başkan Ahmet Şahin ile birlikte tribünden izledi.

Bu arada Gölcüksporlu oyuncular, yarın sabah Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde saplık kontrolünden geçtikten sonra, akşam saat 18.00 da İhsaniye Stadı’nda kendi arasında çift kale maç yapacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.