TSK GÖZBEBEĞİMİZ

Gündem 09.12.2016 - 12:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TSK GÖZBEBEĞİMİZ

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış, Meclis Başkanı Akın Doğan, yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele'yi ziyaret etti

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necmi Bulut, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Zihni Yılmaz, Halil Baylam, Mehmet Akif Şen ve Meclis Üyesi Adnan Uçar'dan oluşan heyet, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele ile makamında bir araya geldi.  GEÇMİŞ OLSUN VE TAZİYE DİLEKLERİ  Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Kocaeli Ticaret Odası'na nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, KOTO heyetine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette konuşan KOTO Başkanı Semih Barış, 15 Temmuz Darbe Girişimi dolayısıyla 'geçmiş olsun' dileklerini sunarken, demokrasi şehitlerini de yad ederek taziye dileklerini iletti.  TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'NE GÜVENİYORUZ Başkan Barış konuşmasında, Kocaeli Ticaret Odası olarak devletin tüm kurumlarının yanında ve emrinde olduklarını vurgulayarak, Türk milletinin, 2225 yıllık ordu geleneğine sahip ve gücünü yine milletten alan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne güvendiğini ifade etti. Barış, “Türk milleti olarak demokrasi vazgeçilmezimiz, Peygamber ocağı olarak da adlandırdığımız Türk Silahlı Kuvvetleri gözbebeğimizdir” dedi. Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan da, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele'ye geçmiş olsun dileklerini ileterek, görevlerinde başarılar diledi. 
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış, Meclis Başkanı Akın Doğan, yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele'yi ziyaret etti

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necmi Bulut, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Zihni Yılmaz, Halil Baylam, Mehmet Akif Şen ve Meclis Üyesi Adnan Uçar'dan oluşan heyet, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele ile makamında bir araya geldi. 

GEÇMİŞ OLSUN VE TAZİYE DİLEKLERİ 
Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Kocaeli Ticaret Odası'na nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, KOTO heyetine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette konuşan KOTO Başkanı Semih Barış, 15 Temmuz Darbe Girişimi dolayısıyla 'geçmiş olsun' dileklerini sunarken, demokrasi şehitlerini de yad ederek taziye dileklerini iletti. 
TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'NE GÜVENİYORUZ
Başkan Barış konuşmasında, Kocaeli Ticaret Odası olarak devletin tüm kurumlarının yanında ve emrinde olduklarını vurgulayarak, Türk milletinin, 2225 yıllık ordu geleneğine sahip ve gücünü yine milletten alan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne güvendiğini ifade etti. Barış, “Türk milleti olarak demokrasi vazgeçilmezimiz, Peygamber ocağı olarak da adlandırdığımız Türk Silahlı Kuvvetleri gözbebeğimizdir” dedi. Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan da, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele'ye geçmiş olsun dileklerini ileterek, görevlerinde başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.