LASTİK İŞ

TSM KONSERİNE SÜPRİZ MİSAFİRLER

25.05.2016 - 18:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TSM KONSERİNE SÜPRİZ MİSAFİRLER

Gölcük Belediyesi TSM Korosu Yaz Konseri, Gölcüklü Müzikseverleri Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür yapısında buluşturdu.

Şef Fuat Gürlük yönetiminde birbirinden değerli 24 eseri başarı ile seslendiren Gölcük Belediyesi Konservatuarı TSM Korosu müzik severlerin beğenisini kazandı. Gölcük Belediyesi tarafından 6. sı düzenlenen Uluslararası Seramik Sempozyumuna katılan yerli ve yabancı sanatçılarda konsere gelerek keyifli anlar yaşadılar. Her yıl Bahar, Yaz ve Kış dönemlerin de verdikleri konserler ile ilçede geniş bir kesimin ilgi ve takdirini toplayan Koro, seslendirdikleri 24 eserle gönülleri adeta okşadı. Konserde Koro 10 eseri seslendirirken 14 eserde solistler tarafından icra edildi. Müzikseverler yıllardır dinlenen bu güzel eserleri zevkle dinlerken zaman zamanda şarkılara eşlik ettiler. Yaz Konserinde, Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Belediye Birim Müdürleri, Muhtarlar, Davetli ve misafirler ile müzik severler hazır bulundular. SERAMİK SEMPOZYUMU SANATÇILARI KONSERE GELDİLER Konser sonunda Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Koro şefi Fuat Gürlük'e günün anısına bir çiçek takdim etti. Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci kısa bir konuşma yaparak, “Gölcük Belediyesi olarak Sanatın ve Sanatçının her zamanda yanındayız. Bu doğrultuda ortaya koymuş olduğumuz çalışmalar ve projeler, İlçemizde Sanata ve Sanatçıya verdiğimiz değerin göstergesidir. Bugün 6.sını düzenlediğimiz Uluslararası Seramik Sempozyumunun kapanış sergisini gerçekleştirdik. Sempozyuma katılan sanatçılarımızda şuan aramızda. Kültür Sanat etkinliklerimiz kapsamında düzenlediğimiz yaz konserimize katılmış olmanızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Gölcük Belediyesi TSM Korosu Yaz Konseri, Gölcüklü Müzikseverleri Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür yapısında buluşturdu.

Şef Fuat Gürlük yönetiminde birbirinden değerli 24 eseri başarı ile seslendiren Gölcük Belediyesi Konservatuarı TSM Korosu müzik severlerin beğenisini kazandı. Gölcük Belediyesi tarafından 6. sı düzenlenen Uluslararası Seramik Sempozyumuna katılan yerli ve yabancı sanatçılarda konsere gelerek keyifli anlar yaşadılar.

Her yıl Bahar, Yaz ve Kış dönemlerin de verdikleri konserler ile ilçede geniş bir kesimin ilgi ve takdirini toplayan Koro, seslendirdikleri 24 eserle gönülleri adeta okşadı. Konserde Koro 10 eseri seslendirirken 14 eserde solistler tarafından icra edildi. Müzikseverler yıllardır dinlenen bu güzel eserleri zevkle dinlerken zaman zamanda şarkılara eşlik ettiler.

Yaz Konserinde, Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Belediye Birim Müdürleri, Muhtarlar, Davetli ve misafirler ile müzik severler hazır bulundular.

SERAMİK SEMPOZYUMU SANATÇILARI KONSERE GELDİLER

Konser sonunda Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Koro şefi Fuat Gürlük'e günün anısına bir çiçek takdim etti. Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci kısa bir konuşma yaparak, “Gölcük Belediyesi olarak Sanatın ve Sanatçının her zamanda yanındayız. Bu doğrultuda ortaya koymuş olduğumuz çalışmalar ve projeler, İlçemizde Sanata ve Sanatçıya verdiğimiz değerin göstergesidir. Bugün 6.sını düzenlediğimiz Uluslararası Seramik Sempozyumunun kapanış sergisini gerçekleştirdik. Sempozyuma katılan sanatçılarımızda şuan aramızda. Kültür Sanat etkinliklerimiz kapsamında düzenlediğimiz yaz konserimize katılmış olmanızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.