LASTİK İŞ
ismail

TUANA OPTİK 2. ŞUBESİNİ AÇTI

Ekonomi 07.04.2018 - 17:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TUANA OPTİK 2. ŞUBESİNİ AÇTI

İlçemizin köklü esnaflarından Başak Aytaç Gölcük Anıtpark'ta bulunan Tuana Optik 2. şubesini Değirmendere Başkomutan Caddesi üzerinde törenle açtı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in  açılış konuşmasıyla başlayan tören'e CHP Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetiminin yanısıra Belediye Meclis üyeleri,Sivil toplum kuruluşlarının Başkanları,Muhtarlar  ve esnaf dostları,akrabalarıyla birlikte yoğun katılım sağlanan açılışta konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Ülke ekonomisine,ilçe ekonomisine katkı koyan ticaret erbaplarının atılım yapması  ilçemiz adına çok sevindirici. Özellikle Değirmendere gibi güzide bir bölgemizde dünya markalarını içinde bulunduran Tuana Optik'in hizmete açılması için adım atan değerli kardeşim Başak Aytaç hanfendiyi kutluyorum.Allah bol kazançlar nasip etsin"dedi.   Teşekkür etti Tuana Optik'in işletmecisi Başak Aytaç "uzun yıllar Gölcük Anıtpark'ta hizmet eden firmamız Değirmendere gibi nadide bir belde'de hizmet edecek olmasından dolayı oldukça mutluyum. Değirmendere'de sektörel eksikliği tamamlamak babında 2.şubemizi açtık.Gölcük Belediye Başkanıma,siyasi partilerin ilçe Başkanlarına,Meclis üyelerine,Muhtarlarımıza,Sivil toplum kuruluşları ile eş,dost ve akrabalarımıza teşekkür ederim. Tuana Optik olarak dünya markalarını ayağınıza Değirmendereye getirdik.Güzelim Değirmenderenin cazibesini ürünlerimizin cazibesiyle bütünleştirmeye talibiz. Tüm Değirmendere sakinlerini kaliteyle buluşturmak için burdayız" dedi.
İlçemizin köklü esnaflarından Başak Aytaç Gölcük Anıtpark'ta bulunan Tuana Optik 2. şubesini Değirmendere Başkomutan Caddesi üzerinde törenle açtı.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in  açılış konuşmasıyla başlayan tören'e CHP Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetiminin yanısıra Belediye Meclis üyeleri,Sivil toplum kuruluşlarının Başkanları,Muhtarlar  ve esnaf dostları,akrabalarıyla birlikte yoğun katılım sağlanan açılışta konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Ülke ekonomisine,ilçe ekonomisine katkı koyan ticaret erbaplarının atılım yapması  ilçemiz adına çok sevindirici. Özellikle Değirmendere gibi güzide bir bölgemizde dünya markalarını içinde bulunduran Tuana Optik'in hizmete açılması için adım atan değerli kardeşim Başak Aytaç hanfendiyi kutluyorum.Allah bol kazançlar nasip etsin"dedi.
 
Teşekkür etti
Tuana Optik'in işletmecisi Başak Aytaç "uzun yıllar Gölcük Anıtpark'ta hizmet eden firmamız Değirmendere gibi nadide bir belde'de hizmet edecek olmasından dolayı oldukça mutluyum. Değirmendere'de sektörel eksikliği tamamlamak babında 2.şubemizi açtık.Gölcük Belediye Başkanıma,siyasi partilerin ilçe Başkanlarına,Meclis üyelerine,Muhtarlarımıza,Sivil toplum kuruluşları ile eş,dost ve akrabalarımıza teşekkür ederim. Tuana Optik olarak dünya markalarını ayağınıza Değirmendereye getirdik.Güzelim Değirmenderenin cazibesini ürünlerimizin cazibesiyle bütünleştirmeye talibiz. Tüm Değirmendere sakinlerini kaliteyle buluşturmak için burdayız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.