LASTİK İŞ
ismail

TUBA VE CEM'İN EN MUTLU GÜNÜ

21.09.2019 - 18:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TUBA VE CEM'İN EN MUTLU GÜNÜ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu kızı Tuba Gülsuyu ve Cem Çatpınar ile evlenerek önceki gün İstanbul’da kıyılan nikahlarıyla dünya evine girdiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve eşi Dildar Gülsuyu’nun biricik Kızı Tuba Gülsuyu ile H. Hüseyin ve eşi Betül Çatpınar’ın oğlu TV. Dizi yönetmeni Cem Çatpınar için Gölcük Ilıca Resteurantta önceki akşam kına gecesini düzenlediler. Düzenlenen kına gecesine Gölcük Belediye Başkan yardımcıları İbrahim Tektaş, Şevket Kaba, AK Parti Gölcük ilçe eski başkanı Mevlüt Demir, milli eğitim camiası tam kadro olarak katılırken davetliler katılım sağladılar. Gölcük Ilıca Resteurantta kızlardan oluşan folklor ekibi biri birinden güzel oyunlarla her iki çifte kınaları yakıldı. Kına merasimi ardında İstanbul Üsküdar Belediyesi Nikah salonunda nikahları kıyılarak iki çift mutlu bir şekilde dünya evine girdiler.   Fahri Haner  
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu kızı Tuba Gülsuyu ve Cem Çatpınar ile evlenerek önceki gün İstanbul’da kıyılan nikahlarıyla dünya evine girdiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve eşi Dildar Gülsuyu’nun biricik Kızı Tuba Gülsuyu ile H. Hüseyin ve eşi Betül Çatpınar’ın oğlu TV. Dizi yönetmeni Cem Çatpınar için Gölcük Ilıca Resteurantta önceki akşam kına gecesini düzenlediler. Düzenlenen kına gecesine Gölcük Belediye Başkan yardımcıları İbrahim Tektaş, Şevket Kaba, AK Parti Gölcük ilçe eski başkanı Mevlüt Demir, milli eğitim camiası tam kadro olarak katılırken davetliler katılım sağladılar.

Gölcük Ilıca Resteurantta kızlardan oluşan folklor ekibi biri birinden güzel oyunlarla her iki çifte kınaları yakıldı. Kına merasimi ardında İstanbul Üsküdar Belediyesi Nikah salonunda nikahları kıyılarak iki çift mutlu bir şekilde dünya evine girdiler.

 

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.