TUBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI

17.05.2016 - 09:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TUBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI

Endüstri Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nde TUBİTAK'ın Bilim Fuarı törenle açıldı.

Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen 4006 Tübitak Bilim Fuarı'na Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek, okul müdürleri veliler katıldılar. Açılış öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımının gösterileri büyük beğeni topladı. BİLİM FUARINDA 30 STAND AÇILDI Bilim Fuarı kapsamında 30 stand açıldığını söyleyen Gölcük Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Nevzat Zorlu, "Okulumuz 2015-2016 Eğitim ve Öğretim döneminde 4006 TUBİTAK fuarına ilk kez katılmıştır. Buradaki amacımız okulumuzun eğitmiş olduğu insanları ve okulumuzu tanıtmak, birlik ve beraberliği sağlayıp birarada olmanın mutluluğunu yaşamaktır. Okulumuzda Bilim Fuarı kapsamında 30 adet stand açtık. Bunun haricinde 1 tane dışardan katılan arkadaşımızın standı var. Fuar kapsamında aynı zamanda resim sergiside bulunuyor."dedi. YENİ NESİL BİLİM ADAMLARI BU OKULLARDAN ÇIKACAK Bilim Fuarına katkı sağlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiğini söyleyen Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, "Geleceğimizin yeni nesil bilim adamlarının bu tür okullardan çıkacağına gönülden inanıyorum. Bilim fuarına katkı sağlayan değerli öğretmen ve öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Bilim fuarımız hayırlı olsun." dedi. Yapılan açılışın ardından protokol bilim fuarında açılan standları gezerek öğrencilerden bilgi aldı
Endüstri Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nde TUBİTAK'ın Bilim Fuarı törenle açıldı.

Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen 4006 Tübitak Bilim Fuarı'na Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek, okul müdürleri veliler katıldılar. Açılış öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımının gösterileri büyük beğeni topladı.

BİLİM FUARINDA 30 STAND AÇILDI

Bilim Fuarı kapsamında 30 stand açıldığını söyleyen Gölcük Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Nevzat Zorlu, "Okulumuz 2015-2016 Eğitim ve Öğretim döneminde 4006 TUBİTAK fuarına ilk kez katılmıştır. Buradaki amacımız okulumuzun eğitmiş olduğu insanları ve okulumuzu tanıtmak, birlik ve beraberliği sağlayıp birarada olmanın mutluluğunu yaşamaktır. Okulumuzda Bilim Fuarı kapsamında 30 adet stand açtık. Bunun haricinde 1 tane dışardan katılan arkadaşımızın standı var. Fuar kapsamında aynı zamanda resim sergiside bulunuyor."dedi.

YENİ NESİL BİLİM ADAMLARI BU OKULLARDAN ÇIKACAK

Bilim Fuarına katkı sağlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiğini söyleyen Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, "Geleceğimizin yeni nesil bilim adamlarının bu tür okullardan çıkacağına gönülden inanıyorum. Bilim fuarına katkı sağlayan değerli öğretmen ve öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Bilim fuarımız hayırlı olsun." dedi.

Yapılan açılışın ardından protokol bilim fuarında açılan standları gezerek öğrencilerden bilgi aldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.