TUĞÇE İLE MELEK BİRLİKTE KAÇMIŞ

31.05.2018 - 18:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TUĞÇE İLE MELEK BİRLİKTE KAÇMIŞ

13 gündür kayıp olan Tuğçe S ile, 15 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Melek D. birlikte kaçtığı ortaya çıktı.

İlçemizde kayıp olan iki genç kız polisler tarafından günlerdir aranıyor. İddiaya göre 4 ay önce evlenerek Edirne Enez’e giden ve geçen günlerde eşine ‘Anneme gidiyorum’ diyerek ayrılan Tuğçe S.' ile 15 günndür kayıp olan Melek D. için ailesi kayıp ilanında bulundu ve her yerde kızlarını aramaya başlamıştı. Yapılan aramaların ardından Melek D. ve 13 gündür kayıp olan Tuğçe S.  İzmit’te bulundu. Polis merkezine giderek ifade veren D. ve S  daha sonra ailelerine teslim edildi.    
13 gündür kayıp olan Tuğçe S ile, 15 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Melek D. birlikte kaçtığı ortaya çıktı.

İlçemizde kayıp olan iki genç kız polisler tarafından günlerdir aranıyor. İddiaya göre 4 ay önce evlenerek Edirne Enez’e giden ve geçen günlerde eşine ‘Anneme gidiyorum’ diyerek ayrılan Tuğçe S.' ile 15 günndür kayıp olan Melek D. için ailesi kayıp ilanında bulundu ve her yerde kızlarını aramaya başlamıştı.

Yapılan aramaların ardından Melek D. ve 13 gündür kayıp olan Tuğçe S.  İzmit’te bulundu. Polis merkezine giderek ifade veren D. ve S  daha sonra ailelerine teslim edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.