TUĞRA KAYMAKAM OLDU

Gündem 22.04.2019 - 14:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TUĞRA KAYMAKAM OLDU

23 Nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı kapsamında Gölcük Pirireis ilkokul 4/F ilkokul öğrencisi Tuğra Erdem Ay Gölcük Kaymakam koltuğuna oturarak kısa süreli kaymakam oldu. Güvenlik ve eğitim ile ilgili kurumlardan bilgi aldı.

23 Nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı kapsamında ilkokul öğrencileri ilçemizde bulunan başta Gölcük Kaymakamı, Prireis ilkokul öğrencisi Tuğra Erdem Ay, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Hisareyn ilkokulu öğrencisi Hatice Nur Yılmaz, Gölcük Belediye Başkanı Gölcük Donanma İlkokulu öğrencisi Ece Selin Çelik, Gölcük Emniyet Müdürü Şirinköy ilkokul öğrencisi İpek Ekin ve Gölcük jandarma komutanı Gölcük Şehit Cengiz Topel ilkokul öğrencisi temsilen görev alan öğrenciler kurumlardan bilgi aldılar.  Bu kapsamda Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu koltuğuna oturan Gölcük Pirireis ilkokul 4/F ilkokul öğrencisi Tuğra Erdem Ay, Gölcük'ün eksiklerini sayarak şunları söyledi. Temsili kaymakam Tuğra Erdem Ay; “öncelikle sosyal faaliyetlerimiz kapsamında yapılan hizmetlerimiz eksik. Mesela ilçemizde bizim bir sinemamız yok. Yeşilliklerimiz çok bulunmuyor. Çocukların yeşilliklerde gezerek veya oynayarak enerjilerini boşaltmak için yerimiz çok az. Yollarımızın kötü ve asfaltlarımız yamalı, bizler bisiklete binmeyi istiyoruz. Ama bisiklet yolumuz yoktur. Bisiklet yolunun yapılması için bizler ve ilçemiz için çok iyi olacaktır. İlçemizdeki eksiklerinin giderilmesi ilçemiz için ve bizler için çok önemlidir.  Güvenlik konusunda okulumuz güvenlidir. Diğer okullara bakıldığında güvenlik kuvvetleri okul güvenliğini sağlıyorlar. Trafik konusunda ise aslında trafikte sıkışıklığı devam ediyor. Fakat trafik polisleri bu konuda trafik akışını çok iyi sağlıyorlar. Kaymakam Yazı işleri müdürü Lütfü Yılmaz görev konusunda şu bilgiyi verdi. Lütfü Yılmaz; “kaymakam yazı işleri müdürü olarak emir ve talimatlarınızı kanun ve nizam çerçevesinde işlenerek devam ediyor. Bu konuşmaların ardından Gölcük Emniyet Müdürünü arayarak güvenlik konusunda, ilçe milli eğitim müdürünü arayarak eğitim hakkında, Gölcük Belediye Başkanı arayarak hizmetler konusunda, ilçe Jandarma komutanlığını arayarak yine güvenlik konusu ile ilgili bilgi aldı. Alınan bilgilerden sonra Karamürsel kaymakamı aynı zamanda Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu; “öğrencimiz çok başarılı ve üstün zekalı biridir. Güzel soruları sordu, Gölcük için önemli eksikleri açıkladı. Ben kendisini gönülden tebrik ederim” dedi. Kaymakam Narinoğlu Tuğra Erdem Ay'a hediyesini verdi. FahriHaner       EMNİYETTE DEĞİŞİM 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gölcük Emniyet Müdürlüğü koltuğuna İpek Ekin oturdu. Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şirinköy  İlkokulu 4.sınıf öğrencisi İpek Ekin ve ailesi Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir'i ziyaret etti.  Ziyaretin ardından Emniyet Müdürü Özdemir, görevini temsilen öğrenci İpek Ekin'e devretti. Görevi devralan Ekin , Emniyet Müdürlüğü hizmetleri hakkında bilgi aldı, telsizden talimatlarını ileterek başarılar diledi. Ziyaretin ardından 
23 Nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı kapsamında Gölcük Pirireis ilkokul 4/F ilkokul öğrencisi Tuğra Erdem Ay Gölcük Kaymakam koltuğuna oturarak kısa süreli kaymakam oldu. Güvenlik ve eğitim ile ilgili kurumlardan bilgi aldı.

23 Nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı kapsamında ilkokul öğrencileri ilçemizde bulunan başta Gölcük Kaymakamı, Prireis ilkokul öğrencisi Tuğra Erdem Ay, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Hisareyn ilkokulu öğrencisi Hatice Nur Yılmaz, Gölcük Belediye Başkanı Gölcük Donanma İlkokulu öğrencisi Ece Selin Çelik, Gölcük Emniyet Müdürü Şirinköy ilkokul öğrencisi İpek Ekin ve Gölcük jandarma komutanı Gölcük Şehit Cengiz Topel ilkokul öğrencisi temsilen görev alan öğrenciler kurumlardan bilgi aldılar. 

Bu kapsamda Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu koltuğuna oturan Gölcük Pirireis ilkokul 4/F ilkokul öğrencisi Tuğra Erdem Ay, Gölcük'ün eksiklerini sayarak şunları söyledi. Temsili kaymakam Tuğra Erdem Ay; “öncelikle sosyal faaliyetlerimiz kapsamında yapılan hizmetlerimiz eksik. Mesela ilçemizde bizim bir sinemamız yok. Yeşilliklerimiz çok bulunmuyor. Çocukların yeşilliklerde gezerek veya oynayarak enerjilerini boşaltmak için yerimiz çok az. Yollarımızın kötü ve asfaltlarımız yamalı, bizler bisiklete binmeyi istiyoruz. Ama bisiklet yolumuz yoktur. Bisiklet yolunun yapılması için bizler ve ilçemiz için çok iyi olacaktır. İlçemizdeki eksiklerinin giderilmesi ilçemiz için ve bizler için çok önemlidir. 

Güvenlik konusunda okulumuz güvenlidir. Diğer okullara bakıldığında güvenlik kuvvetleri okul güvenliğini sağlıyorlar. Trafik konusunda ise aslında trafikte sıkışıklığı devam ediyor. Fakat trafik polisleri bu konuda trafik akışını çok iyi sağlıyorlar. Kaymakam Yazı işleri müdürü Lütfü Yılmaz görev konusunda şu bilgiyi verdi. Lütfü Yılmaz; “kaymakam yazı işleri müdürü olarak emir ve talimatlarınızı kanun ve nizam çerçevesinde işlenerek devam ediyor. Bu konuşmaların ardından Gölcük Emniyet Müdürünü arayarak güvenlik konusunda, ilçe milli eğitim müdürünü arayarak eğitim hakkında, Gölcük Belediye Başkanı arayarak hizmetler konusunda, ilçe Jandarma komutanlığını arayarak yine güvenlik konusu ile ilgili bilgi aldı. Alınan bilgilerden sonra Karamürsel kaymakamı aynı zamanda Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu; “öğrencimiz çok başarılı ve üstün zekalı biridir. Güzel soruları sordu, Gölcük için önemli eksikleri açıkladı. Ben kendisini gönülden tebrik ederim” dedi. Kaymakam Narinoğlu Tuğra Erdem Ay'a hediyesini verdi.

FahriHaner      

EMNİYETTE DEĞİŞİM
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gölcük Emniyet Müdürlüğü koltuğuna İpek Ekin oturdu.
Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şirinköy  İlkokulu 4.sınıf öğrencisi İpek Ekin ve ailesi Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir'i ziyaret etti.

 Ziyaretin ardından Emniyet Müdürü Özdemir, görevini temsilen öğrenci İpek Ekin'e devretti. Görevi devralan Ekin , Emniyet Müdürlüğü hizmetleri hakkında bilgi aldı, telsizden talimatlarını ileterek başarılar diledi. Ziyaretin ardından 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.