LASTİK İŞ

TÜGVA GÖLCÜK CAMİİ BULUŞMALARI BAŞLADI

Gölcük 14.02.2017 - 09:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜGVA GÖLCÜK CAMİİ BULUŞMALARI BAŞLADI

ürkiye Gençlik Vakfı Gölcük İlçe Temsilciliği Lise Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 'Gençler Camiide Buluşuyor' programı TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı ve Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı'nın katılımları ile başladı.

Türkiye Gençlik Vakfı Gölcük İlçe Temsilciliği Lise Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 'Gençler Camiide Buluşuyor' programı TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı ve Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı'nın katılımları ile başladı. Programın amacı ise Gölcük'te bulunan gençlerin islami bakışlarına yeni bir pencere katmak ve bu doğrultuda camiilerde düzenlenecek olan sohbetlerle birlik ve beraberliğin sağlanması.  ''GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ'' Türkiye Gençlik Vakfı Gölcük İlçe Temsilcisi Av. Samet Genç, “ TÜGVA değerleri içerisinde bizler,yeni nesil gençliğin şekillenmesi adına camiilerde buluşmalara önem veriyoruz.. Ayrıca ilçemizde gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini önemseyen programlar ile gençlerle buluşmak bizleri heyecanlandırmaktadır. Bizler bu gençlik ile geleceğimizi şekillendirmek istiyoruz. İlki yapılan bu sohbetin sonucunda görüldü ki gençlerin böyle programlara ihtiyacı olduğudur. İlçe müftümüz ve gençler tarafından gelen yoğun istek üzerine bu tür sohbetler ilçemizde her ay vakfımız tarafından düzenlenecektir.” dedi.
ürkiye Gençlik Vakfı Gölcük İlçe Temsilciliği Lise Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 'Gençler Camiide Buluşuyor' programı TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı ve Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı'nın katılımları ile başladı.

Türkiye Gençlik Vakfı Gölcük İlçe Temsilciliği Lise Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 'Gençler Camiide Buluşuyor' programı TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı ve Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı'nın katılımları ile başladı. Programın amacı ise Gölcük'te bulunan gençlerin islami bakışlarına yeni bir pencere katmak ve bu doğrultuda camiilerde düzenlenecek olan sohbetlerle birlik ve beraberliğin sağlanması. 
''GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ''
Türkiye Gençlik Vakfı Gölcük İlçe Temsilcisi Av. Samet Genç, “ TÜGVA değerleri içerisinde bizler,yeni nesil gençliğin şekillenmesi adına camiilerde buluşmalara önem veriyoruz.. Ayrıca ilçemizde gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini önemseyen programlar ile gençlerle buluşmak bizleri heyecanlandırmaktadır. Bizler bu gençlik ile geleceğimizi şekillendirmek istiyoruz. İlki yapılan bu sohbetin sonucunda görüldü ki gençlerin böyle programlara ihtiyacı olduğudur. İlçe müftümüz ve gençler tarafından gelen yoğun istek üzerine bu tür sohbetler ilçemizde her ay vakfımız tarafından düzenlenecektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.