TÜGVA GÖLCÜK'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

Gündem 02.11.2020 - 17:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TÜGVA GÖLCÜK'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

TÜGVA Gölcük İlçe Temsilciliğine ataması açıklanan Ensar Gökhan Dalkıran, göreve tevdi edilmesiyle ilgili teşekkür etti. “Kuruluşumuzdan bu yana vakfımızın her kademesinde görev alan il ve ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, tüm teşkilat üyelerimize, gecesini gündüzüne katmış, mücadele etmiş tüm arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz, şanlı geçmişin izlerini gençlerin umutlarıyla taze tutmak, bir milletin hayallerinin çok da uzak olmadığını göstermek için buradayız. Tarihler 1402’yi gösterdiğinde  Osmanlı Padişahı Yıldırım Bayezid ile Timur arasında Ankara Muharebesi gerçekleşti ve bu kanlı savaş Osmanlı Cihan Devleti için büyük bir fetret dönemi demekti. Fakat tarihler 1453’ü gösterdiğinde, çok değil tam elli yıl sonra bu devlet, İstanbul’u fethedecek kadar neşvünema bulmuştu. Bugün de içinde bulunduğumuz durum ne olursa olsun, biz bu kudrete sahip ve bu şanı daha önce gösterebilmiş bir neslin torunlarıyız. Gençlerimizle de bu mefkûre içinde hemhâl olmak, yol yürümek istiyoruz.  Arkadaşlarımızla birlikte bu görevi inşallah en hayırlı şekilde idame ettireceğiz.”   Ensar Gökhan Dalkıran kimdir? 1991 İzmit doğumlu olan  Ensar Gökhan Dalkıran üniversite eğitimini Kayseri Erciyes Üniversitesi, Tarih Bölümü üzerine alıp; Erzurum Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümünde de ikinci lisans eğitimini almaktadır. Tarih Öğretmeni olan Dalkıran, evli ve iki çocuk babasıdır.

TÜGVA Gölcük İlçe Temsilciliğine ataması açıklanan Ensar Gökhan Dalkıran, göreve tevdi edilmesiyle ilgili teşekkür etti. “Kuruluşumuzdan bu yana vakfımızın her kademesinde görev alan il ve ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, tüm teşkilat üyelerimize, gecesini gündüzüne katmış, mücadele etmiş tüm arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.


Biz, şanlı geçmişin izlerini gençlerin umutlarıyla taze tutmak, bir milletin hayallerinin çok da uzak olmadığını göstermek için buradayız.

Tarihler 1402’yi gösterdiğinde  Osmanlı Padişahı Yıldırım Bayezid ile Timur arasında Ankara Muharebesi gerçekleşti ve bu kanlı savaş Osmanlı Cihan Devleti için büyük bir fetret dönemi demekti. Fakat tarihler 1453’ü gösterdiğinde, çok değil tam elli yıl sonra bu devlet, İstanbul’u fethedecek kadar neşvünema bulmuştu. Bugün de içinde bulunduğumuz durum ne olursa olsun, biz bu kudrete sahip ve bu şanı daha önce gösterebilmiş bir neslin torunlarıyız. Gençlerimizle de bu mefkûre içinde hemhâl olmak, yol yürümek istiyoruz.  Arkadaşlarımızla birlikte bu görevi inşallah en hayırlı şekilde idame ettireceğiz.”


 


Ensar Gökhan Dalkıran kimdir?

1991 İzmit doğumlu olan  Ensar Gökhan Dalkıran üniversite eğitimini Kayseri Erciyes Üniversitesi, Tarih Bölümü üzerine alıp; Erzurum Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümünde de ikinci lisans eğitimini almaktadır. Tarih Öğretmeni olan Dalkıran, evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.