LASTİK İŞ

TÜGVA GÖLCÜK TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

Eğitim 23.12.2019 - 18:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜGVA GÖLCÜK TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gölcük temsilciliği Gölcük Merkez Mahallesi 14. Sokak NO -5 te yoğun katılımla ve dualarla resmi açılışını yaptı.

Gölcük Merkez Mahallesi 14. Sokak NO -5 te TÜGVA açılışı için TÜGVA binasının önünde açılış töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı genel sekreter yardımcısı Hasan Aydınlık. Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen, Gölcük Müftüsü İlyas Öztel, TÜGVA Genel başkanı Enes Eminoğlu, TÜGVA Kocaeli il başkanı Muhammet Hanefi Akbulut, TÜGVA Gölcük temsilcisi başkanı Ebubekir Ulufer ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar. GENÇLER MANEVİ DEĞRELERE SAHİP ÇIKIYORLAR Açılış öncesi saygı duruşu ve ardından istiklal marşı okunduktan sonra kuranı kerim tilaveti okundu. Ardından konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “1071 de biz vatan olarak bu topraklara geldik. O günden bu güne haçlı seferlerle sürekli mücadele ediyoruz. Bu bakıldığında saldırıya uğrayan ve mağdur olan yine Müslümanlardır. Bu saldırıyı yine aynı kesimler yapıyor. Gençlik bir milletin istikbalidir. Bizim milli ve manevi değerlere sahip çıkan şuuru olan vatan millet bilincine sahip olan bir gençliğe sahip olmamız bizimde istikbalimizin garantisidir” dedi.  460 TEMSİLCİLİK AÇTIK Ardından TÜGVA genel başkanı Enes Eminoğlu; “Türkiye Gençlik Vakfı olarak çıktığımız bu kutlu yola son 5 yıldır gerçekten çok hummalı bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışma ile tüm arkadaşlarımızla 81 ilde 460 temsilciliklerimizi açtık. Bu gün tüm Türkiye'nin dört bir tarafından aynı heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gün Kocaeli'mizin 12 ilçesinde aynı heyecan ve gayretleri sürdürüyorlar. Şu anda içerisinde olduğumuz dünya gerçekten çok kırılgan ve tarihi bir süreçten geçiyoruz. Bunu da çok iyi okuyup takip etmeliyiz. Orta doğu coğrafyasına bakıldığında yaptığımız bu çalışmalar ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Bir gençlik geçmişini ve geleceğini öğrenmeden hiçbir şey yapamaz. Biz bu genliğimize hem geçmişi ve geleceğini ve kültürel değerlerini öğrenmesi çok önemlidir” dedi. Konuşmaların ardından hoca Taci Tarı açılış duasını yaptı ve açılış kurdelesi kesilerek açılış gerçekleşti. Fahri Haner 
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gölcük temsilciliği Gölcük Merkez Mahallesi 14. Sokak NO -5 te yoğun katılımla ve dualarla resmi açılışını yaptı.

Gölcük Merkez Mahallesi 14. Sokak NO -5 te TÜGVA açılışı için TÜGVA binasının önünde açılış töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı genel sekreter yardımcısı Hasan Aydınlık. Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen, Gölcük Müftüsü İlyas Öztel, TÜGVA Genel başkanı Enes Eminoğlu, TÜGVA Kocaeli il başkanı Muhammet Hanefi Akbulut, TÜGVA Gölcük temsilcisi başkanı Ebubekir Ulufer ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar.

GENÇLER MANEVİ DEĞRELERE SAHİP ÇIKIYORLAR
Açılış öncesi saygı duruşu ve ardından istiklal marşı okunduktan sonra kuranı kerim tilaveti okundu. Ardından konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “1071 de biz vatan olarak bu topraklara geldik. O günden bu güne haçlı seferlerle sürekli mücadele ediyoruz. Bu bakıldığında saldırıya uğrayan ve mağdur olan yine Müslümanlardır. Bu saldırıyı yine aynı kesimler yapıyor. Gençlik bir milletin istikbalidir. Bizim milli ve manevi değerlere sahip çıkan şuuru olan vatan millet bilincine sahip olan bir gençliğe sahip olmamız bizimde istikbalimizin garantisidir” dedi. 

460 TEMSİLCİLİK AÇTIK
Ardından TÜGVA genel başkanı Enes Eminoğlu; “Türkiye Gençlik Vakfı olarak çıktığımız bu kutlu yola son 5 yıldır gerçekten çok hummalı bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışma ile tüm arkadaşlarımızla 81 ilde 460 temsilciliklerimizi açtık. Bu gün tüm Türkiye'nin dört bir tarafından aynı heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gün Kocaeli'mizin 12 ilçesinde aynı heyecan ve gayretleri sürdürüyorlar. Şu anda içerisinde olduğumuz dünya gerçekten çok kırılgan ve tarihi bir süreçten geçiyoruz. Bunu da çok iyi okuyup takip etmeliyiz. Orta doğu coğrafyasına bakıldığında yaptığımız bu çalışmalar ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Bir gençlik geçmişini ve geleceğini öğrenmeden hiçbir şey yapamaz. Biz bu genliğimize hem geçmişi ve geleceğini ve kültürel değerlerini öğrenmesi çok önemlidir” dedi. Konuşmaların ardından hoca Taci Tarı açılış duasını yaptı ve açılış kurdelesi kesilerek açılış gerçekleşti.
Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.