TÜGVA GÖLCÜK'TEN MEB'E ZİYARET

Eğitim 24.11.2020 - 17:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TÜGVA GÖLCÜK'TEN MEB'E ZİYARET

TÜGVA Gölcük ilçe temsilcisi Öğretmen Ensar Gökhan Dalkıran ve yönetimi, ilçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert'e öğretmenler günü münasebetiyle ziyarette bulundu.

Kendisi de öğretmen olan TÜGVA İlçe Temsilcisi Ensar Gökhan Dalkıran İlçe Milli Eğitim Müdürü nezdinde öğretmenler gününü kutlayarak: "Gözümüzün aydınlığı sevgili yavrularımızı bilgi ve sevgiyle donatan, yüce bir vazifenin, dünyanın en zahmetli sanatının, onurlu temsilcilerisiniz. İlim ve ilim öğretenlere hürmeti öğütleyen bir medeniyetin temsilcileri olarak, sizlere minnet ve şükran borçluyuz. Sizler, sadece bir gün değil, her zaman kalbimizdesiniz. Başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden bütün öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, emekli öğretmenlerimize de sağlık ve afiyetler diliyorum. Bizleri yetiştiren, emek veren bütün öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum. Sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle bütün eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum.” dedi.
TÜGVA Gölcük ilçe temsilcisi Öğretmen Ensar Gökhan Dalkıran ve yönetimi, ilçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert'e öğretmenler günü münasebetiyle ziyarette bulundu.

Kendisi de öğretmen olan TÜGVA İlçe Temsilcisi Ensar Gökhan Dalkıran İlçe Milli Eğitim Müdürü nezdinde öğretmenler gününü kutlayarak:

"Gözümüzün aydınlığı sevgili yavrularımızı bilgi ve sevgiyle donatan, yüce bir vazifenin, dünyanın en zahmetli sanatının, onurlu temsilcilerisiniz. İlim ve ilim öğretenlere hürmeti öğütleyen bir medeniyetin temsilcileri olarak, sizlere minnet ve şükran borçluyuz. Sizler, sadece bir gün değil, her zaman kalbimizdesiniz.

Başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden bütün öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, emekli öğretmenlerimize de sağlık ve afiyetler diliyorum. Bizleri yetiştiren, emek veren bütün öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum. Sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle bütün eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.