LASTİK İŞ

TÜGVA SOKAKTA ÇALIŞANLARIN İÇİNİ ISITTI

22.12.2020 - 11:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TÜGVA SOKAKTA ÇALIŞANLARIN İÇİNİ ISITTI

TÜGVA Gölcük İl Başkanı Muhammed Hanefi Akbulut'un katılımıyla sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde kamu hizmetlerinin aksamaması için hizmetlerine devam edenlere çay ikramı yaptı.

TÜGVA görev başındaki Polislere, 112 Acil Sağlık Çalışanlarına, İtfaiye Teşkilatınaa ve Gölcük Belediyesi Personellerimize içinde bulunduğumuz kış günlerinde bir nebze de olsa içlerini ısıtmak maksadıyla çay ikramda bulundu.. SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI Gölcük Belediyesi ve TÜGVA Gölcük ailesi olarak, sokağa çıkma kısıtlamasında, halkımızın sokaklardan çekilmesi ve kış şartlarının baş göstermesinden dolayı yiyecek bulmada sıkıntı yaşayan sokak hayvanlarını yasaklar süresince rutin olarak, her hafta besleyeceğiz. İl Başkanımız Muhammed Hanefi Akbulut'un katılımıyla gerçekleştirdik. Bu vesileyle desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer'e teşekkür ediyoruz.
TÜGVA Gölcük İl Başkanı Muhammed Hanefi Akbulut'un katılımıyla sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde kamu hizmetlerinin aksamaması için hizmetlerine devam edenlere çay ikramı yaptı.

TÜGVA görev başındaki Polislere, 112 Acil Sağlık Çalışanlarına, İtfaiye Teşkilatınaa ve Gölcük Belediyesi Personellerimize içinde bulunduğumuz kış günlerinde bir nebze de olsa içlerini ısıtmak maksadıyla çay ikramda bulundu..

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI
Gölcük Belediyesi ve TÜGVA Gölcük ailesi olarak, sokağa çıkma kısıtlamasında, halkımızın sokaklardan çekilmesi ve kış şartlarının baş göstermesinden dolayı yiyecek bulmada sıkıntı yaşayan sokak hayvanlarını yasaklar süresince rutin olarak, her hafta besleyeceğiz. İl Başkanımız Muhammed Hanefi Akbulut'un katılımıyla gerçekleştirdik. Bu vesileyle desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer'e teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.