LASTİK İŞ

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE TEŞEKKÜR

Gölcük 17.01.2019 - 18:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE TEŞEKKÜR

Özverili çalışma performansını gösteren Gölcük Tüketici Koruma Hakem Heyeti Türkiye Cumhuriyeti Ticaret bakan yardımcısı Gonca Işık Yılmaz Batur tarafından hazırlanan taktir belgesi, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş tarafından verildi.

Gölcük Kaymakamlığı Tüketici Hakları Koruma Hakem Heyeti Başkanı Lütfü Yılmaz, üyeler Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Ayhan Alkan, Av. İzzet Kemalokur, Mesut Kalayıcıoğlu, Cansu Beder ve Gökhan Yıldız’dan oluşan 7 kişilik Tüketici Koruma Hakem Heyeti başkanlığına katkı vererek özverili çalışma gösterdiler. Bu özverili çalışmalarından dolayı Türkiye Cumhuriyeti Ticaret bakan yardımcısı Gonca Işık Yılmaz Batur tarafından hazırlanan taktir belgesi hazırlayarak ilçe kaymakamlığına gönderdi.   Gölcük Tüketici Koruma Hakem Heyeti verilmek üzere Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş Gölcük Kaymakamlığı toplantı salonunda belge töreni düzenledi. Törende konuşan Kaymakam Mustafa Altıntaş; “değerli arkadaşlar öncelikle sizleri tebrik ediyorum ellerinize sağlık. Bu güne kadar özverili ve düzenli bir çalışma yaptınız. Sizin bu başarılı ve özverili çalışmalarınız için bakanlığımız tarafından teşekkür olarak sizlere bu takdir belgesi verilmesini istemiş. Yaptığımız bu hizmette arzumuz vatandaşlarımızın yakınmasını en aza indirmektir. Sizlerin de bu özverili çalışmalarınız vatandaşımıza en iyi şekilde hizmeti vererek gerekeni yaptınız. Ben sizlerin yaptığını bu çalışmadan dolayı kutluyorum” dedi. Bu açıklamaların ardından Türkiye Cumhuriyeti Ticaret bakan yardımcısı Gonca Işık Yılmaz Batur tarafından hazırlanan taktir belgeleri Kaymakam Altıntaş Tarafından verildi.   Fahri Haner
Özverili çalışma performansını gösteren Gölcük Tüketici Koruma Hakem Heyeti Türkiye Cumhuriyeti Ticaret bakan yardımcısı Gonca Işık Yılmaz Batur tarafından hazırlanan taktir belgesi, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş tarafından verildi.

Gölcük Kaymakamlığı Tüketici Hakları Koruma Hakem Heyeti Başkanı Lütfü Yılmaz, üyeler Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Ayhan Alkan, Av. İzzet Kemalokur, Mesut Kalayıcıoğlu, Cansu Beder ve Gökhan Yıldız’dan oluşan 7 kişilik Tüketici Koruma Hakem Heyeti başkanlığına katkı vererek özverili çalışma gösterdiler. Bu özverili çalışmalarından dolayı Türkiye Cumhuriyeti Ticaret bakan yardımcısı Gonca Işık Yılmaz Batur tarafından hazırlanan taktir belgesi hazırlayarak ilçe kaymakamlığına gönderdi.

 

Gölcük Tüketici Koruma Hakem Heyeti verilmek üzere Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş Gölcük Kaymakamlığı toplantı salonunda belge töreni düzenledi. Törende konuşan Kaymakam Mustafa Altıntaş; “değerli arkadaşlar öncelikle sizleri tebrik ediyorum ellerinize sağlık. Bu güne kadar özverili ve düzenli bir çalışma yaptınız. Sizin bu başarılı ve özverili çalışmalarınız için bakanlığımız tarafından teşekkür olarak sizlere bu takdir belgesi verilmesini istemiş. Yaptığımız bu hizmette arzumuz vatandaşlarımızın yakınmasını en aza indirmektir. Sizlerin de bu özverili çalışmalarınız vatandaşımıza en iyi şekilde hizmeti vererek gerekeni yaptınız. Ben sizlerin yaptığını bu çalışmadan dolayı kutluyorum” dedi. Bu açıklamaların ardından Türkiye Cumhuriyeti Ticaret bakan yardımcısı Gonca Işık Yılmaz Batur tarafından hazırlanan taktir belgeleri Kaymakam Altıntaş Tarafından verildi.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.