LASTİK İŞ
ismail

TÜKETİCİ HAKEM HEYETLERİ BİRLEŞTİ

Kocaeli 29.09.2018 - 13:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜKETİCİ HAKEM HEYETLERİ BİRLEŞTİ

Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü ve Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Lütfü Yılmaz, tüketici hakem heyetleri çalışmaları hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Müdür Yılmaz, “Tüketici hakem heyetleri Gölcük’te birleşti” dedi

Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü ve Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Lütfü Yılmaz, tüketici hakem heyetlerinin ülke çapında sayılarının düşürüldüğünü, Başiskele ve Karamürsel’in Gölcük Tüketici Hakem Heyeti’ne bağlandığını belirtti. Müdür Yılmaz, konu hakkında yaptığı açıklamada “1 Ağustos 2018 tarihinden itibaren, bu tarih de dahil olmak üzere toplam 211 tüketici hakem heyeti, tüketici uyuşmazlıklarını karara bağlama konusunda yetkilendirildi. Yetkilendirilen 211 tüketici hakem heyeti, kendilerine ve yetki alanlarındaki ilçelerde bulunan kaymakamlıklara yapılan başvuruları karara bağlayacaklar” dedi.   İRTİBAT BÜROLARI GÖREVLERİNE DEVAM EDİYOR Sözlerine devam eden Müdür Yılmaz, “Büyükşehir statüsüne sahip olmayan 51 ilde il tüketici hakem heyetleri, kendilerine ve illerinde bulunan ilçe kaymakamlıklarına yapılan tüketici uyuşmazlıklarına ilişkin başvuruları karara bağlamaya yetkili olacak. Bu kapsamda, 1 Ağustos’tan itibaren Başiskele ve Karamürsel ilçelerindeki tüketici hakem heyetleri, Gölcük’te bulunan tüketici hakem heyetine bağlandı. Başiskele ve Karamürsel’de irtibat büroları halen görevlerini yapıyor. Başvurular yine oraya yapılacak. Başvurular sonucunda karar merci, Gölcük Tüketici Hakem Heyeti olacak” dedi.
Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü ve Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Lütfü Yılmaz, tüketici hakem heyetleri çalışmaları hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Müdür Yılmaz, “Tüketici hakem heyetleri Gölcük’te birleşti” dedi

Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü ve Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Lütfü Yılmaz, tüketici hakem heyetlerinin ülke çapında sayılarının düşürüldüğünü, Başiskele ve Karamürsel’in Gölcük Tüketici Hakem Heyeti’ne bağlandığını belirtti. Müdür Yılmaz, konu hakkında yaptığı açıklamada “1 Ağustos 2018 tarihinden itibaren, bu tarih de dahil olmak üzere toplam 211 tüketici hakem heyeti, tüketici uyuşmazlıklarını karara bağlama konusunda yetkilendirildi. Yetkilendirilen 211 tüketici hakem heyeti, kendilerine ve yetki alanlarındaki ilçelerde bulunan kaymakamlıklara yapılan başvuruları karara bağlayacaklar” dedi.
 
İRTİBAT BÜROLARI GÖREVLERİNE DEVAM EDİYOR
Sözlerine devam eden Müdür Yılmaz, “Büyükşehir statüsüne sahip olmayan 51 ilde il tüketici hakem heyetleri, kendilerine ve illerinde bulunan ilçe kaymakamlıklarına yapılan tüketici uyuşmazlıklarına ilişkin başvuruları karara bağlamaya yetkili olacak. Bu kapsamda, 1 Ağustos’tan itibaren Başiskele ve Karamürsel ilçelerindeki tüketici hakem heyetleri, Gölcük’te bulunan tüketici hakem heyetine bağlandı. Başiskele ve Karamürsel’de irtibat büroları halen görevlerini yapıyor. Başvurular yine oraya yapılacak. Başvurular sonucunda karar merci, Gölcük Tüketici Hakem Heyeti olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.