TÜKODER'E ÇETİN KOCATÜRK ADAY

Gölcük 06.03.2020 - 16:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜKODER'E ÇETİN KOCATÜRK ADAY

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Gölcük Şubesi’nde kongre heyecanı yaşanıyor. TÜKODER Başkanlığına Çetin Kocatürk aday.

13 Mart Cuma akşamı Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilecek kongreye mevcut başkan Muhterem Aslan aday olmayacağını söylerken, Çetin Kocatürk kongre öncesi başkanlığa adaylığını açıkladı. Aslan, ‘Görevimi en iyi şekilde yerine getirdiğime inanıyorum’ Dün dernek binasında açıklama yapan TÜKODER Gölcük Şubesi’nin Kurucu Başkanı Muhterem Aslan, ‘TÜKODER, tüketici haklarının korunması, geliştirilmesi ve tüketicilerin kendilerini koruyabilmeleri için gerekli bilinç ve örgütlülük düzeyine ulaşabilmeleri amacı ile kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür. Politik ve ekonomik çıkarlara herhangi bir şekilde araç olmadan, kar amacı güden hiçbir kurum ve kuruluştan gelir elde etmeye yanaşmadan, yayın organlarında reklam almadan ve tüketiciyi herhangi bir ürüne yönlendirmeden, sadece üyelerinin gönüllü katkı ve katılımlarına dayanarak faaliyet gösteren TÜKODER tam bağımsız bir tüketici örgütüdür. Henüz tüketici hakları kavramı Türk hukuk sistemine girmeden, 25 Ekim 1990 tarihinde kurulmuş olan TÜKODER, tüketici haklarının yasallaşmasında önemli roller üstlenmiştir. 13 Mart 2020 Cuma akşamı saat 18.00’da, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde, TÜKODER Genel Başkanı Aziz Koçal’ın katılımıyla üçüncü olağan kongremize gidiyoruz. Bu kongrede bugüne kadar yapmış olduğum çalışmalardan ve yoğunluğumdan dolayı aday olmayı düşünmüyorum. Bundan sonraki süreçte, derneğimize vizyon katabilecek, Gölcük’te tüketici haklarını daha iyi anlatabilecek bir yapıya kavuşması için ben de elimden geleni yapmaya hazırım. Aday olacak başkan arkadaşlarımızın yanında da çalışmaya hazırım. Kongremiz, önce Gölcük’ümüze, sonrasında ülkemize hayırlı olsun. Şu an mevcut dernek yönetimimize başvuru yapan başkan adayımız Çetin Kocatürk’e de başarılar diliyoruz. Kocatürk, ‘TÜKODER müstesna bir dernektir’ TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Çetin Kocatürk, ‘Tüketiciyi Koruma Derneği, Gölcük’te bulunan sivil toplum örgütlerinin içerisinde müstesna yeri olan bir dernektir. Siyasi ve dini görüşü ne olursa olsun ayrım gözetmeksizin ihtiyaç duyulduğunda başvuru yapılabilecek ve sıkıntıların çözümünde yardımda bulunabilecek bir derneğimizdir. Tamamen gönüllülük esası ile derneğimizin kuruluşunu gerçekleştiren ve bugüne kadar çalışmalarını aralıksız sürdüren kurucu dernek başkanımız Muhterem Aslan’a Gölcük halkı adına teşekkür ediyoruz. Kendisinin bundan sonraki dönemde de tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. 13 Mart Cuma akşamı saat 18.00’da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde Tüketiciyi Koruma Derneği Gölcük Şubesi 3. Olağan Kongresi’ne başkan adayı olarak tüm halkımızı bekliyoruz.
Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Gölcük Şubesi’nde kongre heyecanı yaşanıyor. TÜKODER Başkanlığına Çetin Kocatürk aday.

13 Mart Cuma akşamı Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilecek kongreye mevcut başkan Muhterem Aslan aday olmayacağını söylerken, Çetin Kocatürk kongre öncesi başkanlığa adaylığını açıkladı.

Aslan, ‘Görevimi en iyi şekilde yerine getirdiğime inanıyorum’

Dün dernek binasında açıklama yapan TÜKODER Gölcük Şubesi’nin Kurucu Başkanı Muhterem Aslan, ‘TÜKODER, tüketici haklarının korunması, geliştirilmesi ve tüketicilerin kendilerini koruyabilmeleri için gerekli bilinç ve örgütlülük düzeyine ulaşabilmeleri amacı ile kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür. Politik ve ekonomik çıkarlara herhangi bir şekilde araç olmadan, kar amacı güden hiçbir kurum ve kuruluştan gelir elde etmeye yanaşmadan, yayın organlarında reklam almadan ve tüketiciyi herhangi bir ürüne yönlendirmeden, sadece üyelerinin gönüllü katkı ve katılımlarına dayanarak faaliyet gösteren TÜKODER tam bağımsız bir tüketici örgütüdür. Henüz tüketici hakları kavramı Türk hukuk sistemine girmeden, 25 Ekim 1990 tarihinde kurulmuş olan TÜKODER, tüketici haklarının yasallaşmasında önemli roller üstlenmiştir. 13 Mart 2020 Cuma akşamı saat 18.00’da, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde, TÜKODER Genel Başkanı Aziz Koçal’ın katılımıyla üçüncü olağan kongremize gidiyoruz. Bu kongrede bugüne kadar yapmış olduğum çalışmalardan ve yoğunluğumdan dolayı aday olmayı düşünmüyorum. Bundan sonraki süreçte, derneğimize vizyon katabilecek, Gölcük’te tüketici haklarını daha iyi anlatabilecek bir yapıya kavuşması için ben de elimden geleni yapmaya hazırım. Aday olacak başkan arkadaşlarımızın yanında da çalışmaya hazırım. Kongremiz, önce Gölcük’ümüze, sonrasında ülkemize hayırlı olsun. Şu an mevcut dernek yönetimimize başvuru yapan başkan adayımız Çetin Kocatürk’e de başarılar diliyoruz.

Kocatürk, ‘TÜKODER müstesna bir dernektir’

TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Çetin Kocatürk, ‘Tüketiciyi Koruma Derneği, Gölcük’te bulunan sivil toplum örgütlerinin içerisinde müstesna yeri olan bir dernektir. Siyasi ve dini görüşü ne olursa olsun ayrım gözetmeksizin ihtiyaç duyulduğunda başvuru yapılabilecek ve sıkıntıların çözümünde yardımda bulunabilecek bir derneğimizdir. Tamamen gönüllülük esası ile derneğimizin kuruluşunu gerçekleştiren ve bugüne kadar çalışmalarını aralıksız sürdüren kurucu dernek başkanımız Muhterem Aslan’a Gölcük halkı adına teşekkür ediyoruz. Kendisinin bundan sonraki dönemde de tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. 13 Mart Cuma akşamı saat 18.00’da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde Tüketiciyi Koruma Derneği Gölcük Şubesi 3. Olağan Kongresi’ne başkan adayı olarak tüm halkımızı bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.