LASTİK İŞ
ismail

TÜKODER ÜYE SAYISINI ARTTIRDI

Ekonomi 17.09.2020 - 10:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TÜKODER ÜYE SAYISINI ARTTIRDI

Üye çalışmalarını hızlandıran Tüketici Koruma Derneği Gölcük Şubesi (TÜKODER) dernek binasında gerçekleştirdiği toplantıda 50 kişi yeni üye yaparak üye sayısını 89 yükseltti.

Geçtiğimiz Mart ayında Dernek olağan genel kurulunda görevi devir alan Çetin Kocatürk çalışmalarına hızlı şekilde devam ediyor. Başkan Kocatürk, dernek için üye çalışmalarını yaparken, aynı zamanda tüketicilerle ilgili çalışmalar devam ediyordu. Dernek Başkanı Çetin Kocatürk, dernek binasında bir toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıya çok sayıda katılım sağlandı. ÜYELERİMİZLE GÜÇLÜ OLACAĞIZ Toplantıda konuşan Dernek başkanı Çetin Kocatürk; “Değerli arkadaşlar bu gün burada ve davetimi kabul ederek teşriflerinizden dolayı teşekkür ederim. Mart ayında Dernek görevimi teslim aldım. Tabi ki pandemi sürecinde biraz sıkıntılar yaşadık. Çünkü en önemli olan bu virüsten kendimizi korumamız. Bundan dolayı işlerimiz yavaş takip etti. Tüketici Koruma derneğimiz hepimiz için çok ama çok önemlidir. Burada her görüşte arkadaşlarımız yer alabilir. Aynı zamanda üye olabilir. Derneğimizin 54 üyesi vardı. Bu gün yaptığımız üyelerle 89 üyeye ulaştı. Bizim hedefimiz 200 üyeye ulaşmaktır. Derneğimizin güçlü olması için üye sayımızı arttırmalıyız” şeklinde konuştu.   Fahri Haner  
Üye çalışmalarını hızlandıran Tüketici Koruma Derneği Gölcük Şubesi (TÜKODER) dernek binasında gerçekleştirdiği toplantıda 50 kişi yeni üye yaparak üye sayısını 89 yükseltti.

Geçtiğimiz Mart ayında Dernek olağan genel kurulunda görevi devir alan Çetin Kocatürk çalışmalarına hızlı şekilde devam ediyor. Başkan Kocatürk, dernek için üye çalışmalarını yaparken, aynı zamanda tüketicilerle ilgili çalışmalar devam ediyordu. Dernek Başkanı Çetin Kocatürk, dernek binasında bir toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıya çok sayıda katılım sağlandı.

ÜYELERİMİZLE GÜÇLÜ OLACAĞIZ

Toplantıda konuşan Dernek başkanı Çetin Kocatürk; “Değerli arkadaşlar bu gün burada ve davetimi kabul ederek teşriflerinizden dolayı teşekkür ederim. Mart ayında Dernek görevimi teslim aldım. Tabi ki pandemi sürecinde biraz sıkıntılar yaşadık. Çünkü en önemli olan bu virüsten kendimizi korumamız. Bundan dolayı işlerimiz yavaş takip etti. Tüketici Koruma derneğimiz hepimiz için çok ama çok önemlidir. Burada her görüşte arkadaşlarımız yer alabilir. Aynı zamanda üye olabilir. Derneğimizin 54 üyesi vardı. Bu gün yaptığımız üyelerle 89 üyeye ulaştı. Bizim hedefimiz 200 üyeye ulaşmaktır. Derneğimizin güçlü olması için üye sayımızı arttırmalıyız” şeklinde konuştu.

 

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.