TÜLÜ “ADALETSİZLİK ORTADAN KALKTI”

04.01.2016 - 19:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TÜLÜ “ADALETSİZLİK ORTADAN KALKTI”

Astsubayların uzun süredir beklediği intibak yasası yılın son günlerinde mecliste onaylandı. TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü “Bu Yasanın Çıkması Örgütlü Mücadelemizin çalışmasıdır. Bu yasa ile Adaletsizlik ortadan kalktı” dedi.

BAŞBAKANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ TEMAD Başkanı Bekir Tülü, uzun zamandır mücadele ettikleri intibak yasasının meclisten geçmesinin ardından mücadelelerinin karşılığInı aldıklarını belirtti. Tülü Mecliste ilk 6 madde ve bizi kapsayan 4. Madde kabul edildi. Resmi gazetede henüz yayınlanmadı ama biz kabul edildi sayıyoruz.  Astsubayları arasında haksızlıklarında giderilmesi önlendi.  Meslek Yüksekokulu Statüsü kazandırılmış oldu. Meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Dul ve yetim olanlarda bu yasadan yararlanacak. Bize bu desteği veren meslektaşlarımıza ve seçim meydanlarında verdiği sözü tuttuğu için Başbakana da teşekkür ediyoruz. Bu bir başlangıç diyerek, inşallah daha farklı kanunların, yasaların da ileri ki günlerde çıkacağını ümit ediyoruz. Bu yasanın çıkmasında ki en büyük etki sivil toplum kuruluşu olmaktır. Diğer bir değişle örgütlü mücadelenin sonucudur.  Bu yasanın çıkartılmasında çok yoğun emekler verildi. Sloganımız ‘’Sen yoksan bir eksiğiz’’ Bizler meslektaşlarımızı TEMAD ailesine bekliyoruz” dedi. ADALETSİZLİK ORTADAN KALKTI Tülü “Olmazsa olmazımız dediğimiz sorunlarımız birer birer sorun olmaktan çıkıyor. 29 Aralık 2015 tarihinde en önemli sorunlarımızdan İNTİBAK yasası TBMM den oylanarak hayata geçti. Böylece bir adaletsizlik daha ortadan kalktı. Bu tüm camiamızı mutlu etti. Bu sebeple, en başta geçmiş Genel Başkan ve Yönetim Kurulları, yine geçmişte görev yapmış ve bu gün görev yapan mevcut Şube Başkan ve Yönetim Kurulları, geçmişte görev yapmış tüm delegelerimiz ve mevcut delegelerimiz ile tüm üyelerimize, ayrıca çeşitli nedenlerle üye olamamış ama her platformda mücadelemize destek veren diğer meslektaşlarıma, en başından beri, desteğini esirgemeyen tüm çalışan kardeşlerime, yine mücadelemize destek veren, tüm siyasi parti mensupları, basın yayın organlarında mücadelemizi gündemde tutan yazılı ve görsel basına  teşekkür ediyorum”dedi.
Astsubayların uzun süredir beklediği intibak yasası yılın son günlerinde mecliste onaylandı. TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü “Bu Yasanın Çıkması Örgütlü Mücadelemizin çalışmasıdır. Bu yasa ile Adaletsizlik ortadan kalktı” dedi.

BAŞBAKANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

TEMAD Başkanı Bekir Tülü, uzun zamandır mücadele ettikleri intibak yasasının meclisten geçmesinin ardından mücadelelerinin karşılığInı aldıklarını belirtti. Tülü Mecliste ilk 6 madde ve bizi kapsayan 4. Madde kabul edildi. Resmi gazetede henüz yayınlanmadı ama biz kabul edildi sayıyoruz.  Astsubayları arasında haksızlıklarında giderilmesi önlendi.  Meslek Yüksekokulu Statüsü kazandırılmış oldu. Meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Dul ve yetim olanlarda bu yasadan yararlanacak. Bize bu desteği veren meslektaşlarımıza ve seçim meydanlarında verdiği sözü tuttuğu için Başbakana da teşekkür ediyoruz. Bu bir başlangıç diyerek, inşallah daha farklı kanunların, yasaların da ileri ki günlerde çıkacağını ümit ediyoruz. Bu yasanın çıkmasında ki en büyük etki sivil toplum kuruluşu olmaktır. Diğer bir değişle örgütlü mücadelenin sonucudur.  Bu yasanın çıkartılmasında çok yoğun emekler verildi. Sloganımız ‘’Sen yoksan bir eksiğiz’’ Bizler meslektaşlarımızı TEMAD ailesine bekliyoruz” dedi.

ADALETSİZLİK ORTADAN KALKTI

Tülü “Olmazsa olmazımız dediğimiz sorunlarımız birer birer sorun olmaktan çıkıyor. 29 Aralık 2015 tarihinde en önemli sorunlarımızdan İNTİBAK yasası TBMM den oylanarak hayata geçti. Böylece bir adaletsizlik daha ortadan kalktı. Bu tüm camiamızı mutlu etti.

Bu sebeple, en başta geçmiş Genel Başkan ve Yönetim Kurulları, yine geçmişte görev yapmış ve bu gün görev yapan mevcut Şube Başkan ve Yönetim Kurulları, geçmişte görev yapmış tüm delegelerimiz ve mevcut delegelerimiz ile tüm üyelerimize, ayrıca çeşitli nedenlerle üye olamamış ama her platformda mücadelemize destek veren diğer meslektaşlarıma, en başından beri, desteğini esirgemeyen tüm çalışan kardeşlerime, yine mücadelemize destek veren, tüm siyasi parti mensupları, basın yayın organlarında mücadelemizi gündemde tutan yazılı ve görsel basına  teşekkür ediyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.