TÜLÜ ''KORONAVİRÜSTEN BİR ÜYEMİZİ KAYBETTİK''

Gündem 11.06.2020 - 16:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜLÜ ''KORONAVİRÜSTEN BİR ÜYEMİZİ KAYBETTİK''

Pandemi sürecini değerlendiren TEMAD Gölcük şube başkanı Bekir Tülü; “pandemi süresince eve kapanarak ama telefon yoluyla üyelerimizle iletişim halindeydik. Pandemi aşamasında hastalanan üyelerimiz oldu. Pandemiden etkilenen bir üyemiz kurtarılmayarak yaşamını yitirdi” dedi.

EVDEN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM ETTİK İlçemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü Pandemi sürecini değerlendirdi  “Pandemi sürecinin başlamasıyla iç işler bakanlığımızın genelgesi ile 16 Mart 2020 tarihimde derneğimizi kapatarak evlerimize kapandık. Bu süreç içerisinde dernek üyelerimiz ile telefon yoluyla iletişim halindeydik. Bu süreçte çalışmalarımız devam ederken çalışanlarımızın mali işlemleri aksamaması için faaliyetlerimiz evden sürdürürken evrak için derneğe gelerek işlemlerimizi aksatmadık” dedi.  1 ÜYEMİZİ PANDEMİDEN KAYBETTİK Başkan Tülü “Bu pandemi aşamasında hastalanan  üyelerimiz oldu. Tüm üyelerimizden haberdardık. Pandemiden etkilenen bir üyemiz kurtarılmayarak yaşamını yitirdi. Bizde dernek olarak gerekli işlemleri yaparak üyemizin ailesine gerekli desteklerde bulunduk. Pandemiden etkilenen diğer üyelerimiz sağlığına kavuştular. Yaklaşık 3 aylık pandemi sürecinin ardından 8 Haziren 2020 günü Dernek Lokalimizi açtık. Açılış öncesi gerekli temizlik ilaçlama işlemleri tamamladık. Şuanda sosyal mesafe ve hijyen ortamında faaliyetlerimiz devam ediyor” dedi. Fahri Haner    
Pandemi sürecini değerlendiren TEMAD Gölcük şube başkanı Bekir Tülü; “pandemi süresince eve kapanarak ama telefon yoluyla üyelerimizle iletişim halindeydik. Pandemi aşamasında hastalanan üyelerimiz oldu. Pandemiden etkilenen bir üyemiz kurtarılmayarak yaşamını yitirdi” dedi.

EVDEN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM ETTİK
İlçemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü Pandemi sürecini değerlendirdi  “Pandemi sürecinin başlamasıyla iç işler bakanlığımızın genelgesi ile 16 Mart 2020 tarihimde derneğimizi kapatarak evlerimize kapandık. Bu süreç içerisinde dernek üyelerimiz ile telefon yoluyla iletişim halindeydik. Bu süreçte çalışmalarımız devam ederken çalışanlarımızın mali işlemleri aksamaması için faaliyetlerimiz evden sürdürürken evrak için derneğe gelerek işlemlerimizi aksatmadık” dedi. 

1 ÜYEMİZİ PANDEMİDEN KAYBETTİK
Başkan Tülü “Bu pandemi aşamasında hastalanan  üyelerimiz oldu. Tüm üyelerimizden haberdardık. Pandemiden etkilenen bir üyemiz kurtarılmayarak yaşamını yitirdi. Bizde dernek olarak gerekli işlemleri yaparak üyemizin ailesine gerekli desteklerde bulunduk. Pandemiden etkilenen diğer üyelerimiz sağlığına kavuştular. Yaklaşık 3 aylık pandemi sürecinin ardından 8 Haziren 2020 günü Dernek Lokalimizi açtık. Açılış öncesi gerekli temizlik ilaçlama işlemleri tamamladık. Şuanda sosyal mesafe ve hijyen ortamında faaliyetlerimiz devam ediyor” dedi.

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.