TÜLÜ ''TEMAD ÜYELERİ İLE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR''

Gündem 17.10.2017 - 18:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜLÜ ''TEMAD ÜYELERİ İLE GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR''

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Yönetimi, Anıtpark Meydanı’nda düzenlediği 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü’nü ve kuruluşlarının 33. Yılını şekilde kutladı. Başkan Bekir Tülü ve yönetiminin Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan etkinlik, şehitlerimiz anısına yaptırılan Aşure dağıtımı ile devam etti.

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü,ve yönetimi 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü ve TEMAD’ın33. kuruluş yıldönümünü, kutladı. Anıtpark’ta düzenlenen etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri, CHP kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, TEMAD yöneticileri ve üyeleri katıldı. Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklla Marşı ile devam etti. Başkan Tülü “Kuruluşumuzun 33. yılını hep birlikte kutluyoruz. 17 Ekim aynı zaman da TEMAD’ın önderliğinde Uluslar arası düzeyde Dünya astsubaylar günü olarak kutlanmaktadır. Derneğimizin kuruluş günü 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü kutlamaları ile ayrı bir anlam kazanmış oldu. Derneğimiz TEMAD siz değerli üyelerimizle birlikte gücüne güç katmakta. Sizlerle birlikte yaptığımız hak arama mücadelesinde hep beraber başarıyla ulaşacağımıza inancımız tamdır. Tazminatlar konusunda görüşmeler Genel merkezimiz tarafından yürütülmekte olup kısa bir zaman içinde çözüme ulaşacağına inanıyoruz. Yüreği Astsubay sevdası ile atan TEMAD sevdalısı tüm meslektaşlarımızın ve ailelerinin Dünya Astsubaylar gününü kutlar. Aramızdan ayrılarak ebediyete intikal etmiş meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerim. Katılımınızdan dolayı teşekkür ederim”dedi. AŞURE DAĞITTILAR Konuşmanın ardından  Başkan Tülü ve yönetiminin hazırladığı aşureler, davetlilere ikram edildi. Başkan Tülü, aşure dağıtımını bizzat elleriyle yaptı. 
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Yönetimi, Anıtpark Meydanı’nda düzenlediği 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü’nü ve kuruluşlarının 33. Yılını şekilde kutladı. Başkan Bekir Tülü ve yönetiminin Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan etkinlik, şehitlerimiz anısına yaptırılan Aşure dağıtımı ile devam etti.

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü,ve yönetimi 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü ve TEMAD’ın33. kuruluş yıldönümünü, kutladı. Anıtpark’ta düzenlenen etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri, CHP kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, TEMAD yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklla Marşı ile devam etti. Başkan Tülü “Kuruluşumuzun 33. yılını hep birlikte kutluyoruz. 17 Ekim aynı zaman da TEMAD’ın önderliğinde Uluslar arası düzeyde Dünya astsubaylar günü olarak kutlanmaktadır. Derneğimizin kuruluş günü 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü kutlamaları ile ayrı bir anlam kazanmış oldu. Derneğimiz TEMAD siz değerli üyelerimizle birlikte gücüne güç katmakta. Sizlerle birlikte yaptığımız hak arama mücadelesinde hep beraber başarıyla ulaşacağımıza inancımız tamdır. Tazminatlar konusunda görüşmeler Genel merkezimiz tarafından yürütülmekte olup kısa bir zaman içinde çözüme ulaşacağına inanıyoruz. Yüreği Astsubay sevdası ile atan TEMAD sevdalısı tüm meslektaşlarımızın ve ailelerinin Dünya Astsubaylar gününü kutlar. Aramızdan ayrılarak ebediyete intikal etmiş meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerim. Katılımınızdan dolayı teşekkür ederim”dedi.

AŞURE DAĞITTILAR
Konuşmanın ardından  Başkan Tülü ve yönetiminin hazırladığı aşureler, davetlilere ikram edildi. Başkan Tülü, aşure dağıtımını bizzat elleriyle yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.