LASTİK İŞ
ismail

TÜM EMEKİ SEN ŞUBESİ KURULUYOR

26.01.2016 - 12:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TÜM EMEKİ SEN ŞUBESİ KURULUYOR

DİSK’e bağlı Tüm Emekli-Sen Gölcük Temsilciliği, şube olma yolunda önemli adımlar atmaya başladı. Şube olmak için 250 üyeye ihtiyacı olan, Tüm Emekli-Sen Gölcük Temsilciliği, bugünlerde üye kayıt işlemlerini sürdürüyorlar

“ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK” Tüm Emekli-Sen Gölcük Temsilcisi Ahmet Kasımoğlu ile yönetiminde yer alan Mehmet İnan ve Hamza Kaya, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, destek istediler. DİSK’e bağlı Tüm Emekli-Sen Gölcük Temsilciliği, şube olma yolunda önemli adımlar atmaya başladı. Şube olmak için 250 üyeye ihtiyacı olan, Tüm Emekli-Sen Gölcük Temsilciliği, bugünlerde üye kayıt işlemlerini sürdürüyorlar. İlçe genelinde başta Kaymakam Adem Yazıcı olmak üzere, pek çok ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden, Başkan Kasımoğlu, “Şuanda Gölcük’te temsilcilik olarak görev yapıyoruz. Ama şube olarak hizmet verirsek tüm emekli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vereceğiz. En kısa zamanda ofisimiz açrak, emeklilerimize daha rahat bir ortam sunacağız. Bu anlamda tüm emeklilerden bu konuda destek bekliyoruz” dedi.  
DİSK’e bağlı Tüm Emekli-Sen Gölcük Temsilciliği, şube olma yolunda önemli adımlar atmaya başladı. Şube olmak için 250 üyeye ihtiyacı olan, Tüm Emekli-Sen Gölcük Temsilciliği, bugünlerde üye kayıt işlemlerini sürdürüyorlar

“ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK”

Tüm Emekli-Sen Gölcük Temsilcisi Ahmet Kasımoğlu ile yönetiminde yer alan Mehmet İnan ve Hamza Kaya, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, destek istediler. DİSK’e bağlı Tüm Emekli-Sen Gölcük Temsilciliği, şube olma yolunda önemli adımlar atmaya başladı. Şube olmak için 250 üyeye ihtiyacı olan, Tüm Emekli-Sen Gölcük Temsilciliği, bugünlerde üye kayıt işlemlerini sürdürüyorlar. İlçe genelinde başta Kaymakam Adem Yazıcı olmak üzere, pek çok ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden, Başkan Kasımoğlu, “Şuanda Gölcük’te temsilcilik olarak görev yapıyoruz. Ama şube olarak hizmet verirsek tüm emekli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vereceğiz. En kısa zamanda ofisimiz açrak, emeklilerimize daha rahat bir ortam sunacağız. Bu anlamda tüm emeklilerden bu konuda destek bekliyoruz” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.