LASTİK İŞ
ismail

TÜM OKULLARIMIZ CAMİDE, GÖNÜLLERİ AFRİN’DE

19.03.2018 - 10:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜM OKULLARIMIZ CAMİDE, GÖNÜLLERİ AFRİN’DE

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğünün ortaklaşa yürüttüğü Değerler Eğitimi Projesinin bir alt çalışması olan “Tercih etmen gerektiğinde ÖNCE NAMAZ” etkinlikleri çerçevesinde Gölcük genelinde 13 ilkokul ve ortaokullarda, 4. ve 5. Sınıflar okullarına en yakın cami ile buluşmakta.

Bu buluşmalarda Din Kültürü ve Ahlak dersinin içerisinde geçen “Camilerimizi Tanıyalım” konusu çerçevesinde Cami din görevlisi tarafından cami adabı ve caminin bölümleri tanıtılmaktadır. Ders öğretmenleri ile gerçekleştirilen bu buluşmalarda ders sonunda Afrin’de mücadele veren Mehmetciğimize de dualar edilmekte. Bu hafta, Yazlık Tabosan İlkokulu, İhsaniye Denizevler İlkokulu, Değirmendere Atatürk Ortaokulu öğrencileri camide işlemiş oldukları dersten sonra ülkemizin bekası için büyük bir mücadele veren Afrin’deki Mehmetçiğimiz için dualar ettiler. Afrinde şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlara da sabır dileklerinde bulunan minik yürekler, Cami din görevlileri ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi öğretmenleriyle dersi mabed atmosferinde işlediler. İlçemizde eğitim veren 13 Okuldan 4. ve 5. Sınıflara uygulanan bu çalışmada 50 şubeden yaklaşık 1500 öğrencimiz okullarına en yakın camide buluşuyor. Değişik bir atmosferde, uygulamalı bir biçimde ders gören öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyor.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğünün ortaklaşa yürüttüğü Değerler Eğitimi Projesinin bir alt çalışması olan “Tercih etmen gerektiğinde ÖNCE NAMAZ” etkinlikleri çerçevesinde Gölcük genelinde 13 ilkokul ve ortaokullarda, 4. ve 5. Sınıflar okullarına en yakın cami ile buluşmakta.

Bu buluşmalarda Din Kültürü ve Ahlak dersinin içerisinde geçen “Camilerimizi Tanıyalım” konusu çerçevesinde Cami din görevlisi tarafından cami adabı ve caminin bölümleri tanıtılmaktadır. Ders öğretmenleri ile gerçekleştirilen bu buluşmalarda ders sonunda Afrin’de mücadele veren Mehmetciğimize de dualar edilmekte.

Bu hafta, Yazlık Tabosan İlkokulu, İhsaniye Denizevler İlkokulu, Değirmendere Atatürk Ortaokulu öğrencileri camide işlemiş oldukları dersten sonra ülkemizin bekası için büyük bir mücadele veren Afrin’deki Mehmetçiğimiz için dualar ettiler.

Afrinde şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlara da sabır dileklerinde bulunan minik yürekler, Cami din görevlileri ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi öğretmenleriyle dersi mabed atmosferinde işlediler.

İlçemizde eğitim veren 13 Okuldan 4. ve 5. Sınıflara uygulanan bu çalışmada 50 şubeden yaklaşık 1500 öğrencimiz okullarına en yakın camide buluşuyor. Değişik bir atmosferde, uygulamalı bir biçimde ders gören öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.