TUNCER “DOĞU GUTA YALNIZ DEĞİLDİR”

Gündem 11.04.2018 - 16:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TUNCER “DOĞU GUTA YALNIZ DEĞİLDİR”

Dünyada Müslümanlara yapılan zulümlere karşı duyarlılığını gösteren Gölcük'te faaliyet gösteren yaklaşık 30 Sivil toplum kuruluşu Gölcük Çarşamba pazarı alanında, Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası öncülüğünde stant açarak yardım çağrısında bulundular. Hedef 20 Nisan'a kadar bir TIR un toplayıp göndermek”dedi.

KATLİAM VE DRAM YAŞANIYOR Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer “ Hepinizin bildiği üzere yanı başımızdaki Suriye'de savaş bile diyemeyeceğimiz katliamlar ve dramlar  sekizinci yılına girmiş bulunmaktadır.  Akan kan ve gözyaşlarının ne yazık ki azalmamakta ve aksine kat be kat artmaktadır. Bu katliamların kurbanları mazlum kadın ve çocuklardır, bebekler, yüz binlerce sivil olmaktadır.  Suriye dramında can verenlerin sayısı bir milyonu aşmıştır. İslam düşmanları kadın çoluk çocuk demeden her geçen gün katliamlarına yenilerini eklemekteler”şeklinde konuştu. BİRİ BİTMEDEN BİRİ BAŞLIYOR Başkan Tuncer “ Ne acıdır ki bir katliam bitmeden birinin acısı dinmeden hemen bir başkası gelmektedir. Ne yazık ki bu sefer güncel acımızın adı bu sefer Doğu Guta'dır.  Zalim ve korkak Esat rejimi, avanelerinin  de desteğiyle  bombaları yetmemiş olacak ki bu kez  zehirli gazlarla bebeklerimizi katletmektedir. Doğu Guta'dan on binlerce kadın , çoluk, çocuk kaçmakta, çareyi gazlarda değil, yollarda açlıktan ölmekte aramaktadır”dedi..    GÖLCÜK'TEN HAYKIRIYORUZ Başkan Tuncer “Bizler Gölcüklü Sivil Toplum kuruluşları olarak Hz. İbrahim'in ateşini söndürmeye giden karınca misali Doğu Gutalı kardeşlerimiz için  ne yapabiliriz diye bir araya geldik.  En temel ihtiyaç maddesi olan un ihtiyacına bir nebze olsun destek olabilmek için bir yardım kampanyasını düzenledik. 20 Nisan Cuma gününe kadar kampanyamız devam edecek. Bir çuval unun kilosu 63 tl. Tüm Gölcük halkımızı bu süreçte Doğu Guta'lı çocuklara destek olmaya çağırıyoruz. Bizler bu kmpanya ile insan olmanın müslüman olmanın mazlum ve mağduırun yanında taraf olmanın, zalimin karşısında bir nebze olsun durabilmenin derdi ve sıkıntısı içerisindeyiz. Gölcük'ten tekrar haykırıyoruz. Doğu Guta yalnız değildir.  Arakan yalnız değildir. Gazze yalnız değildir. Doğu Türkistan yalnız değildir. Bu millet en azından dualarıyla ve yardımlarıyla kardeşlerinin yanındadır. Bu süreç içerisinde destek veren ister banka hesap numarasından yardım yapabilir” şeklinde konuştu. Vatandaşlar pazarda kurulan kumbaraya bağış yaptı.
Dünyada Müslümanlara yapılan zulümlere karşı duyarlılığını gösteren Gölcük'te faaliyet gösteren yaklaşık 30 Sivil toplum kuruluşu Gölcük Çarşamba pazarı alanında, Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası öncülüğünde stant açarak yardım çağrısında bulundular. Hedef 20 Nisan'a kadar bir TIR un toplayıp göndermek”dedi.
KATLİAM VE DRAM YAŞANIYOR
Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer “ Hepinizin bildiği üzere yanı başımızdaki Suriye'de savaş bile diyemeyeceğimiz katliamlar ve dramlar  sekizinci yılına girmiş bulunmaktadır.  Akan kan ve gözyaşlarının ne yazık ki azalmamakta ve aksine kat be kat artmaktadır. Bu katliamların kurbanları mazlum kadın ve çocuklardır, bebekler, yüz binlerce sivil olmaktadır.  Suriye dramında can verenlerin sayısı bir milyonu aşmıştır. İslam düşmanları kadın çoluk çocuk demeden her geçen gün katliamlarına yenilerini eklemekteler”şeklinde konuştu.
BİRİ BİTMEDEN BİRİ BAŞLIYOR
Başkan Tuncer “ Ne acıdır ki bir katliam bitmeden birinin acısı dinmeden hemen bir başkası gelmektedir. Ne yazık ki bu sefer güncel acımızın adı bu sefer Doğu Guta'dır.  Zalim ve korkak Esat rejimi, avanelerinin  de desteğiyle  bombaları yetmemiş olacak ki bu kez  zehirli gazlarla bebeklerimizi katletmektedir. Doğu Guta'dan on binlerce kadın , çoluk, çocuk kaçmakta, çareyi gazlarda değil, yollarda açlıktan ölmekte aramaktadır”dedi.. 
 
GÖLCÜK'TEN HAYKIRIYORUZ
Başkan Tuncer “Bizler Gölcüklü Sivil Toplum kuruluşları olarak Hz. İbrahim'in ateşini söndürmeye giden karınca misali Doğu Gutalı kardeşlerimiz için  ne yapabiliriz diye bir araya geldik.  En temel ihtiyaç maddesi olan un ihtiyacına bir nebze olsun destek olabilmek için bir yardım kampanyasını düzenledik. 20 Nisan Cuma gününe kadar kampanyamız devam edecek. Bir çuval unun kilosu 63 tl. Tüm Gölcük halkımızı bu süreçte Doğu Guta'lı çocuklara destek olmaya çağırıyoruz. Bizler bu kmpanya ile insan olmanın müslüman olmanın mazlum ve mağduırun yanında taraf olmanın, zalimin karşısında bir nebze olsun durabilmenin derdi ve sıkıntısı içerisindeyiz. Gölcük'ten tekrar haykırıyoruz. Doğu Guta yalnız değildir.  Arakan yalnız değildir. Gazze yalnız değildir. Doğu Türkistan yalnız değildir. Bu millet en azından dualarıyla ve yardımlarıyla kardeşlerinin yanındadır. Bu süreç içerisinde destek veren ister banka hesap numarasından yardım yapabilir” şeklinde konuştu.
Vatandaşlar pazarda kurulan kumbaraya bağış yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.