LASTİK İŞ

TUNCER “GÖLCÜK’DE ÖRNEK KAPALI PAZAR YERLERİ YAPILIYOR”

Gölcük 29.08.2018 - 18:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TUNCER “GÖLCÜK’DE ÖRNEK KAPALI PAZAR YERLERİ YAPILIYOR”

Yıllardır Mahalle aralarında kurulan semt pazarları artık yeni yapılan kapalı Pazar alanlarında kurulacaktır. Gölcük Belediyesi tarafından ilçemizde birkaç alanlarda yapılan kapalı Pazar yerlerinde pazarcı esnafları hizmet veriyorlar. Bu alanlar yetersiz kalınca Gölcük Yeni Mahalle mevkiinde kapalı Pazar yeri yaptı. Bu Pazar yeri yaklaşık bir ay sonra hizmete girecek.

Yıllardır Mahalle aralarında kurulan semt pazarları artık yeni yapılan kapalı Pazar alanlarında kurulacaktır. Gölcük Belediyesi tarafından ilçemizde birkaç alanlarda yapılan kapalı Pazar yerlerinde pazarcı esnafları hizmet veriyorlar. Bu alanlar yetersiz kalınca Gölcük Yeni Mahalle mevkiinde kapalı Pazar yeri yaptı. Bu Pazar yeri yaklaşık bir ay sonra hizmete girecek. Bunun yanında Değirmendere Merkez Mahallesi Başkomutan Caddesi yanında ve birde sanayi çarşısında kapalı Pazar yeri yapılacak.  ÜÇ KAPALI PAZAR YERİ YAPILDI Kapalı Pazar yapımları ile ilgili açıklama yapan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer şunları dile getirdi. Başkan Tuncer “öncelikle Gölcük Belediyemize gönülden teşekkür ederim. Çünkü çok güzel bir çalışma yapıyor. Bu güne kadar 3 kapalı Pazar yeri yaptı. Biri Gölcük Şirinköy, biri Hisareyin de yapılarak hizmete girdi. 3. İse Gölcük Yeni Mahallede yapıldı bu kapalı Pazar alanı ise yaklaşık bir ay sonra hizmete girecektir. Bu yeni yapılan kapalı Pazar alanı bölgenin örnek bir Pazar yeridir. Bunun örneği bir başka bölgede yok. Bölgemizdeki ilçelerimize bakıldığında bu kapalı Pazar yeri gibisi yok. Özellikle düzayak olması en büyük avantajdır. Bazı ilçelerimizde katlı kapalı Pazar yerleri yapılmış. Ama vatandaşlar katlara çıkarak alışveriş yapmıyor. Milletimiz için düzayak olması gereklidir. Bu güzel proje için ben bir kez daha başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen her kese teşekkür ederim” dedi.  DEĞİRMENDERE PAZARINI PROJESİ BİTİYOR Yeni yapılacak olan kapalı Pazar yerleri için açıklama yapan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer “Değirmendere Merkez Mahallesi Başkomutan Caddesi yanında yapılması planlanan Kapalı Pazar 270 kişiliktir. Bununda Projesi bitme aşamasına geldi Eylül veya Ekim ayında ihaleye çıkacaktır. Bu projenin de takriben 4 veya 5 ay içerisinde yapılarak teslim edilecektir. Yine bizim için en önemli olan Çarşamba pazarı için çalışmalar vardır. Bunun yeri de mevcut sanayi bölgesidir. Mevcut sanayinin taşınması ile sanayinin yerine mükemmel bir proje hedefleniyor” şeklinde açıklama yaptı. Fahri Haner      
Yıllardır Mahalle aralarında kurulan semt pazarları artık yeni yapılan kapalı Pazar alanlarında kurulacaktır. Gölcük Belediyesi tarafından ilçemizde birkaç alanlarda yapılan kapalı Pazar yerlerinde pazarcı esnafları hizmet veriyorlar. Bu alanlar yetersiz kalınca Gölcük Yeni Mahalle mevkiinde kapalı Pazar yeri yaptı. Bu Pazar yeri yaklaşık bir ay sonra hizmete girecek.

Yıllardır Mahalle aralarında kurulan semt pazarları artık yeni yapılan kapalı Pazar alanlarında kurulacaktır. Gölcük Belediyesi tarafından ilçemizde birkaç alanlarda yapılan kapalı Pazar yerlerinde pazarcı esnafları hizmet veriyorlar. Bu alanlar yetersiz kalınca Gölcük Yeni Mahalle mevkiinde kapalı Pazar yeri yaptı. Bu Pazar yeri yaklaşık bir ay sonra hizmete girecek. Bunun yanında Değirmendere Merkez Mahallesi Başkomutan Caddesi yanında ve birde sanayi çarşısında kapalı Pazar yeri yapılacak. 

ÜÇ KAPALI PAZAR YERİ YAPILDI
Kapalı Pazar yapımları ile ilgili açıklama yapan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer şunları dile getirdi.
Başkan Tuncer “öncelikle Gölcük Belediyemize gönülden teşekkür ederim. Çünkü çok güzel bir çalışma yapıyor. Bu güne kadar 3 kapalı Pazar yeri yaptı. Biri Gölcük Şirinköy, biri Hisareyin de yapılarak hizmete girdi. 3. İse Gölcük Yeni Mahallede yapıldı bu kapalı Pazar alanı ise yaklaşık bir ay sonra hizmete girecektir. Bu yeni yapılan kapalı Pazar alanı bölgenin örnek bir Pazar yeridir. Bunun örneği bir başka bölgede yok. Bölgemizdeki ilçelerimize bakıldığında bu kapalı Pazar yeri gibisi yok. Özellikle düzayak olması en büyük avantajdır. Bazı ilçelerimizde katlı kapalı Pazar yerleri yapılmış. Ama vatandaşlar katlara çıkarak alışveriş yapmıyor. Milletimiz için düzayak olması gereklidir. Bu güzel proje için ben bir kez daha başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen her kese teşekkür ederim” dedi. 

DEĞİRMENDERE PAZARINI PROJESİ BİTİYOR
Yeni yapılacak olan kapalı Pazar yerleri için açıklama yapan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer “Değirmendere Merkez Mahallesi Başkomutan Caddesi yanında yapılması planlanan Kapalı Pazar 270 kişiliktir. Bununda Projesi bitme aşamasına geldi Eylül veya Ekim ayında ihaleye çıkacaktır. Bu projenin de takriben 4 veya 5 ay içerisinde yapılarak teslim edilecektir. Yine bizim için en önemli olan Çarşamba pazarı için çalışmalar vardır. Bunun yeri de mevcut sanayi bölgesidir. Mevcut sanayinin taşınması ile sanayinin yerine mükemmel bir proje hedefleniyor” şeklinde açıklama yaptı.
Fahri Haner      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.