LASTİK İŞ
ismail

TUNCER ''SOKAKTA TEZGAH AÇMAK İSTEMİYORUZ''

Değirmendere 08.10.2016 - 15:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TUNCER ''SOKAKTA TEZGAH AÇMAK İSTEMİYORUZ''

Değirmendere Cumartesi pazarı içerisinde bulunan bir binanın çatı katında çıkan yangın sonrası Seyyar pazarcılar odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, pazarcı esnafında yangından zarar gördüğünü belirtti.

ESNAFIMIZ ZARAR GÖRDÜ Seyyar pazarcılar Odası başkanı Abdurrezzak Tuncer “değiremdnere Cumartesi pazarında bir binanın en üst katında çıkan yangın bizleri de  korkutmuştur. Bazı esnaflarımız zarar görmüştür. Bunların tekrar yaşanmaması en büyük arzumuzdur. Özveri ile çalışan zabıta ekibine itfaiye ekibine ve polis arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yaşanan bu olay sonrası üzüntümü bildirir tüm pazarcı esnafımıza geçmiş olsun diyorum. Ayrıca can kaybı olmaması bizleri sevindirmiştir. KAPALI PAZAR YERİ ÖNEMLİ Başkan Tuncer “Pazarlarda enderde olsa yaşanan yangın olayı bizleri zor durumda bırakmıştır. mahalle aralarında bulunan sokak pazarlarının hem esnafa hem de vatandaşa sıkıntı doğurduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Esnaf olarak sokakta tezgah açıp satış yapmanın nedenli zor ve aynı zamanda riskli olduğunu hep dile getiriyoruz Vatandaşlarımızın da daha güvenli ve ratahat bir ortamda alışveriş yapması en büyük arzumuzdur. Bu sebeple kapalı olan Şirinköy ve Hisareyn pazarının önemi bir kez daha artmıştır. Belediyemizin elbette çok önemli projeleri bulunuyor. Bu kapsamda kapalı pazar projesinin ivedi bir şekilde öne alınması en büyük arzumuzdur. Biz artık sokakta tezgah açmak istemiyoruz”dedi.
Değirmendere Cumartesi pazarı içerisinde bulunan bir binanın çatı katında çıkan yangın sonrası Seyyar pazarcılar odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, pazarcı esnafında yangından zarar gördüğünü belirtti.

ESNAFIMIZ ZARAR GÖRDÜ

Seyyar pazarcılar Odası başkanı Abdurrezzak Tuncer “değiremdnere Cumartesi pazarında bir binanın en üst katında çıkan yangın bizleri de  korkutmuştur. Bazı esnaflarımız zarar görmüştür. Bunların tekrar yaşanmaması en büyük arzumuzdur. Özveri ile çalışan zabıta ekibine itfaiye ekibine ve polis arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yaşanan bu olay sonrası üzüntümü bildirir tüm pazarcı esnafımıza geçmiş olsun diyorum. Ayrıca can kaybı olmaması bizleri sevindirmiştir.
KAPALI PAZAR YERİ ÖNEMLİ
Başkan Tuncer “Pazarlarda enderde olsa yaşanan yangın olayı bizleri zor durumda bırakmıştır. mahalle aralarında bulunan sokak pazarlarının hem esnafa hem de vatandaşa sıkıntı doğurduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Esnaf olarak sokakta tezgah açıp satış yapmanın nedenli zor ve aynı zamanda riskli olduğunu hep dile getiriyoruz Vatandaşlarımızın da daha güvenli ve ratahat bir ortamda alışveriş yapması en büyük arzumuzdur. Bu sebeple kapalı olan Şirinköy ve Hisareyn pazarının önemi bir kez daha artmıştır. Belediyemizin elbette çok önemli projeleri bulunuyor. Bu kapsamda kapalı pazar projesinin ivedi bir şekilde öne alınması en büyük arzumuzdur. Biz artık sokakta tezgah açmak istemiyoruz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.