TÜPRAŞ’a baskın!

Kocaeli 24.07.2013 - 21:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TÜPRAŞ’a baskın!

TÜPRAŞ’a baskın! Türkiye'nin en büyük petrol rafinerisi olan ve Koç Grubu çatısında faaliyet gösteren TÜPRAŞ'ta şu sıralar maliye baskını gerçekleşiyor. Baskına sebep olaraksa evrakların incelenmesi ve kaçak akaryakıt olup olmadığına yönelik tespit gösteriliyor. Baskın haberinin ardından Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu TÜPRAŞ’ın borsada işlem gören hisse senetlerindeki düşüş hızlanırken kayıp yüzde 2′yi aştı. TÜPRAŞ’ın ana hissedarı olan Koç Holding hisse senetlerinde de yüzde 3′e yaklaşan kayıplar yaşanıyor. TÜPRAŞ’TAN AÇIKLAMATÜPRAŞ Genel Müdürü Yavuz Erkut Maliye ve Emniyet yetkililerinin Tüpraş’ta inceleme yaptığına yönelik iddialar üzerine The Wall Street Journal’a şu açıklamalarda bulundu: “Bu EPDK yetkililerinin yaptığı fiziki envanter denetimidir. Her zamanki gibi yapılıyor. Her zaman bu denetimler bir grup halinde yapılır” dedi.
Türkiye'nin en büyük petrol rafinerisi olan ve Koç Grubu çatısında faaliyet gösteren TÜPRAŞ'ta şu sıralar maliye baskını gerçekleşiyor.

Baskına sebep olaraksa evrakların incelenmesi ve kaçak akaryakıt olup olmadığına yönelik tespit gösteriliyor.

Baskın haberinin ardından Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu TÜPRAŞ’ın borsada işlem gören hisse senetlerindeki düşüş hızlanırken kayıp yüzde 2′yi aştı. TÜPRAŞ’ın ana hissedarı olan Koç Holding hisse senetlerinde de yüzde 3′e yaklaşan kayıplar yaşanıyor.

TÜPRAŞ’TAN AÇIKLAMA
TÜPRAŞ Genel Müdürü Yavuz Erkut Maliye ve Emniyet yetkililerinin Tüpraş’ta inceleme yaptığına yönelik iddialar üzerine The Wall Street Journal’a şu açıklamalarda bulundu: “Bu EPDK yetkililerinin yaptığı fiziki envanter denetimidir. Her zamanki gibi yapılıyor. Her zaman bu denetimler bir grup halinde yapılır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.