TÜRENGÜL''İÇİMİZDE SEVGİ, SAYGI KALINTISI KALMAMIŞTIR''

02.01.2018 - 09:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRENGÜL''İÇİMİZDE SEVGİ, SAYGI KALINTISI KALMAMIŞTIR''

Değirmendere Merkez Camiİ'nde PAzar günü ADD kurucu başkanı Nurettin Gür'ün cenazesi sırasında yaşanan kavgaya adı karıştığı iddia edilen belediye eski meclis üyesi Serdar Türengül sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

CHP eski İl başkanı Cevdet BArış'ın, belediye meclis üyesi Ali Aktepe'ye kafa atması  ile başlayan olay sonrasında, Barış'ı avlu dışında yumtuıkadığı öne sürülen Serdar Türnegül Barış'ın da bu  iddiayı doğrulaması karşısınd, " cevdet barış hem Ali Aktepe ye karşı yaptığı hareketle hem de kendisine saldırmadığım vurmadığım halde benim için ''saldırdı'' ifadesini kullanması kendisine karşı içimizde olan sevgi saygı kırıntılarının da yok olmasını sağlamıştır.."dedi Türengül'ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı şöyle ; "31 Aralık Pazar günü d. dere merkez camisinde yaşanan üzücü olaylar basın yolu ile komuoyuna yanlış aksettirilmiştir. cami avlusunda eş dost sohbet ederken o anda karşılaşan gölcük belediyesi CHP meclis üyesi Ali Aktepe ile cevdet barış arasında yaşanan olayda; Ali Aktepe cevdet barış a merhaba diyerek elini uzatmış ancak cevdet barış bu iyi niyetli ve dostça yaklaşıma Ali Aktepe ye kafa atarak cevap vermiştir. CHP de ilçe il başkanlığı yapmış M.Vekili adayı olmuş birine hiç yakışmayacak davranışta bulunduğu için orada olaya tanıklık eden herkes tarafından cevdet barış a tepki gösterilmiştir. olayın sakinleşmesinin ardından cami avlusu dışına çıkan cevdet barış ın yanına gitme amacım ''neden böyle bir şey yaptın. sana hiç yakıştımı,partiyi düşürdüğün durumun farkındamısın '' türünden bir şeyler söylemekten başka birşey değildi. ben cevdet barış a doğru yürürken bir başkası tarafından cevdet barış darp edilmiştir. ben o anda çıkan arbedeyi ayırmak için uğraş verdim. cevdet barış a vurmadım, vurmayı da düşünmedim. Çünkü; cevdet barış ile tarihsel beraberliğimiz içinde dostluktan öte abi kardeş olmuş, beraber yiyip beraber içmiş, aynı şeylere gülüp ağlamış, abimiz ve siyasi liderimiz olduğu içinde maddi manevi elimizdeki tüm imkanlar ile kendisine destek olmuş biri olarak vurmak gibi bir eylem en azından bana yakışmazdı. Ancak ne gariptir ki Cevdet Barış basına verdiği beyanatta benim kendisine saldırdığımı ifade etmiş ki bu ancak akli melekelerini kaybetmiş, aldığı darbe sonucu şuuru bulanmış biri tarafından söylenebilir. d.dere meydanında cami yakınında geçen olayı görüntüleyen onlarca kamera olduğu aşikardır. bu kamera kayıtlarının hiç birinde benim cevdet barış a vurduğum-saldırdığım görüntüsü olması imkanı yoktur.  cevdet barış hem Ali Aktepe ye karşı yaptığı hareketle hem de kendisine saldırmadığım vurmadığım halde benim için ''saldırdı'' ifadesini kullanması kendisine karşı içimizde olan sevgi saygı kırıntılarının da yok olmasını sağlamıştır.. Kamuoyunun dikkatine saygı ile sunarım
Değirmendere Merkez Camiİ'nde PAzar günü ADD kurucu başkanı Nurettin Gür'ün cenazesi sırasında yaşanan kavgaya adı karıştığı iddia edilen belediye eski meclis üyesi Serdar Türengül sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

CHP eski İl başkanı Cevdet BArış'ın, belediye meclis üyesi Ali Aktepe'ye kafa atması  ile başlayan olay sonrasında, Barış'ı avlu dışında yumtuıkadığı öne sürülen Serdar Türnegül Barış'ın da bu  iddiayı doğrulaması karşısınd, " cevdet barış hem Ali Aktepe ye karşı yaptığı hareketle hem de kendisine saldırmadığım vurmadığım halde benim için ''saldırdı'' ifadesini kullanması kendisine karşı içimizde olan sevgi saygı kırıntılarının da yok olmasını sağlamıştır.."dedi

Türengül'ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı şöyle ;

"31 Aralık Pazar günü d. dere merkez camisinde yaşanan üzücü olaylar basın yolu ile komuoyuna yanlış aksettirilmiştir. cami avlusunda eş dost sohbet ederken o anda karşılaşan gölcük belediyesi CHP meclis üyesi Ali Aktepe ile cevdet barış arasında yaşanan olayda; Ali Aktepe cevdet barış a merhaba diyerek elini uzatmış ancak cevdet barış bu iyi niyetli ve dostça yaklaşıma Ali Aktepe ye kafa atarak cevap vermiştir. CHP de ilçe il başkanlığı yapmış M.Vekili adayı olmuş birine hiç yakışmayacak davranışta bulunduğu için orada olaya tanıklık eden herkes tarafından cevdet barış a tepki gösterilmiştir.
olayın sakinleşmesinin ardından cami avlusu dışına çıkan cevdet barış ın yanına gitme amacım ''neden böyle bir şey yaptın. sana hiç yakıştımı,partiyi düşürdüğün durumun farkındamısın '' türünden bir şeyler söylemekten başka birşey değildi. ben cevdet barış a doğru yürürken bir başkası tarafından cevdet barış darp edilmiştir. ben o anda çıkan arbedeyi ayırmak için uğraş verdim. cevdet barış a vurmadım, vurmayı da düşünmedim.
Çünkü; cevdet barış ile tarihsel beraberliğimiz içinde dostluktan öte abi kardeş olmuş, beraber yiyip beraber içmiş, aynı şeylere gülüp ağlamış, abimiz ve siyasi liderimiz olduğu içinde maddi manevi elimizdeki tüm imkanlar ile kendisine destek olmuş biri olarak vurmak gibi bir eylem en azından bana yakışmazdı.
Ancak ne gariptir ki Cevdet Barış basına verdiği beyanatta benim kendisine saldırdığımı ifade etmiş ki bu ancak akli melekelerini kaybetmiş, aldığı darbe sonucu şuuru bulanmış biri tarafından söylenebilir. d.dere meydanında cami yakınında geçen olayı görüntüleyen onlarca kamera olduğu aşikardır. bu kamera kayıtlarının hiç birinde benim cevdet barış a vurduğum-saldırdığım görüntüsü olması imkanı yoktur. 
cevdet barış hem Ali Aktepe ye karşı yaptığı hareketle hem de kendisine saldırmadığım vurmadığım halde benim için ''saldırdı'' ifadesini kullanması kendisine karşı içimizde olan sevgi saygı kırıntılarının da yok olmasını sağlamıştır..
Kamuoyunun dikkatine saygı ile sunarım

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.