TURGUTLUSPOR ATTI GÖLCÜKSPOR BAKTI

Spor 13.11.2017 - 19:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TURGUTLUSPOR ATTI GÖLCÜKSPOR BAKTI

Gölcükspor, önceki gün kendi evinde konuk ettiği İzmir Temsilcisi Turgutluspor'a 5-2 yenilerek, büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Yeni teknik kadrosuyla 3'üncü maçında galip gelemeyen Gölcükspor, 3 maçta sadece 1 puan topladı. Ancak, Gölcükspor ile Turgutluspor arasında, öylesine gergin bir maç oynandı ki, çıkması muhtemel büyük olaylar, güvenlik güçleri ve sağduyulu taraftarlar tarafından önlendi. 90 dakikası tam bir heyecan ve gol yağmuru şeklinde geçen maçta, deyim yerindeyse her şey vardı. Maçın 90 dakikasının bir özetini, maçı takip eden arkadaşımız Yılmaz Değirmenci'nin objektifine yansıyanlarla paylaşmak istiyoruz.

FUTBOLCU EŞLERİ MAÇTA... Gölcükspor'un iç sahada oynadığı maçların müdavimleri arasında, Gölcüksporlu evli bazı futbolcuların eşleri yer alıyor. Minik çocukları ile birlikte maça gelen futbolcu eşleri, örnek bir tablo sergilerken, sezon başından bu yana bir evlerine sadece bir kez mutlu gittiler. HAKEMLER MAÇI KATLETTİ... Gölcükspor ile Turgutluspor arasında oynanan maçın İstanbullu hakemleri, adeta maçı katlettiler. Çaldıkları ve çalmadıkları düdükler ile büyük tepki gören hakem triosu, maçı polis eşliğinde terk ederken bu görüntü sadece Turgutluspor maçında yaşandı. HİKMET KARAMAN MAÇTA... Aslen Gölcük İhsaniyeli olan ve Türkiye'de Süper Lig ve TFF 1. Lig'de pek çok takımda teknik direktörlük yapan Hikmet Karaman'ın maça gelmesi, “Hikmet Karaman Gölcükspor'a mı geliyor?” şeklinde yorumlansa da, gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Karaman, Turgutluspor'un lakesini koruyan oğlu Ömer Faruk Karaman'ı izlemeye gelmiş.   ÖZÜR DİLEMELERİ İŞE YARAMADI... Oldukça gergin geçen maçın ardından, Turgutluspor Kulüp Başkanı Hakan Sezeer ve Teknik Direktör Özgün Kaya, kendi futbolcularının yaptığı çirkin hareket nedeniyle her ne kadar özür dilese bile bu özür işe yaramadı. Çünkü tribünlerin tepkisi olası bie ceza ile Gölcükspor'u başbaşa bıraktı.  PROTOKOL YİNE KAHROLDU... Gölcükspor'un her iç saha maçını izleyen başta Gölcük Kaymakamı olmak üzere, ilçe protıkolü bir maçtan sonra yine kahroldular. Gölcükspor'un durumunu devre arasında istişare eden protokol üyeleri, maç sonunda bir hayli üzgündüler.  MAÇ DOSTHANE HAVADA BAŞLADI... Gölcükspor ile Turgutluspor maçı, oldukça dosthane bir şekilde başlasa bile dosthane bir şekilde tamamlanmadı. Ama maç öncesinde, maçın katili hakemler ile Gölcükspor Kaptanı Sedat Cengiz işle Turgutluspor takım kaptanı Ramazan Altıntepe'nin bu fotoğrafı sadece anılarda kaldı.  TARAFTAR ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI... Gölcükspor maalesef taraftar fakiri bir takım. Her iç saha maçında 5-10 kişiden oluşan ve yaşları 15-18 arasında taraftar gurubunun itelemeye çalıştığı Gölcükspor, bunun acısını çekiyor. Ama o 5-10 kişilik grup yine ellerinden geleni yaparak, 160 Binlik ilçenin sesini duyurmaya çalışıyorlar. Tebrikler çocuklar... TUNAHAN AKDOĞAN MAÇTA... Gölcükspor'un altyapısında yetişen ve Gölcükspor formasını giyen daha sonra, 3 dönem Gölcükspor'da teknik direktörlük yapan Tuınahan Akdoğan, geçtiğimiz sezonlarda Bursaspor Altyapısında görev yapıyordu. Boşta olduğu için maç izlemeye gelen Tunahan Hoca, maçı eski Genel Kaptan Adem Ellibeş ve eski Altyapı teknik direktörü Metin Peken ile birlikte izledi.   YÖNETİCİLERİ ATEŞ BASTI... Özellikle maçın son 15 dakikası oldukça gergin geçen Gölcükspor-Turgutluspor maçının son dakikalarını herhangi bir olayın çıkmaması için saha içinden izleyen Başkan Ahmet Şahin ve yönetici Murat Ağacan ile kulüp müdürü İshak Tarcan, bu konuda oldukça ter döktüler. 
Gölcükspor, önceki gün kendi evinde konuk ettiği İzmir Temsilcisi Turgutluspor'a 5-2 yenilerek, büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Yeni teknik kadrosuyla 3'üncü maçında galip gelemeyen Gölcükspor, 3 maçta sadece 1 puan topladı. Ancak, Gölcükspor ile Turgutluspor arasında, öylesine gergin bir maç oynandı ki, çıkması muhtemel büyük olaylar, güvenlik güçleri ve sağduyulu taraftarlar tarafından önlendi. 90 dakikası tam bir heyecan ve gol yağmuru şeklinde geçen maçta, deyim yerindeyse her şey vardı. Maçın 90 dakikasının bir özetini, maçı takip eden arkadaşımız Yılmaz Değirmenci'nin objektifine yansıyanlarla paylaşmak istiyoruz.

FUTBOLCU EŞLERİ MAÇTA...
Gölcükspor'un iç sahada oynadığı maçların müdavimleri arasında, Gölcüksporlu evli bazı futbolcuların eşleri yer alıyor. Minik çocukları ile birlikte maça gelen futbolcu eşleri, örnek bir tablo sergilerken, sezon başından bu yana bir evlerine sadece bir kez mutlu gittiler.

HAKEMLER MAÇI KATLETTİ...
Gölcükspor ile Turgutluspor arasında oynanan maçın İstanbullu hakemleri, adeta maçı katlettiler. Çaldıkları ve çalmadıkları düdükler ile büyük tepki gören hakem triosu, maçı polis eşliğinde terk ederken bu görüntü sadece Turgutluspor maçında yaşandı.

HİKMET KARAMAN MAÇTA...
Aslen Gölcük İhsaniyeli olan ve Türkiye'de Süper Lig ve TFF 1. Lig'de pek çok takımda teknik direktörlük yapan Hikmet Karaman'ın maça gelmesi, “Hikmet Karaman Gölcükspor'a mı geliyor?” şeklinde yorumlansa da, gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Karaman, Turgutluspor'un lakesini koruyan oğlu Ömer Faruk Karaman'ı izlemeye gelmiş.  

ÖZÜR DİLEMELERİ İŞE YARAMADI...
Oldukça gergin geçen maçın ardından, Turgutluspor Kulüp Başkanı Hakan Sezeer ve Teknik Direktör Özgün Kaya, kendi futbolcularının yaptığı çirkin hareket nedeniyle her ne kadar özür dilese bile bu özür işe yaramadı. Çünkü tribünlerin tepkisi olası bie ceza ile Gölcükspor'u başbaşa bıraktı. 

PROTOKOL YİNE KAHROLDU...
Gölcükspor'un her iç saha maçını izleyen başta Gölcük Kaymakamı olmak üzere, ilçe protıkolü bir maçtan sonra yine kahroldular. Gölcükspor'un durumunu devre arasında istişare eden protokol üyeleri, maç sonunda bir hayli üzgündüler. 

MAÇ DOSTHANE HAVADA BAŞLADI...
Gölcükspor ile Turgutluspor maçı, oldukça dosthane bir şekilde başlasa bile dosthane bir şekilde tamamlanmadı. Ama maç öncesinde, maçın katili hakemler ile Gölcükspor Kaptanı Sedat Cengiz işle Turgutluspor takım kaptanı Ramazan Altıntepe'nin bu fotoğrafı sadece anılarda kaldı. 

TARAFTAR ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI...
Gölcükspor maalesef taraftar fakiri bir takım. Her iç saha maçında 5-10 kişiden oluşan ve yaşları 15-18 arasında taraftar gurubunun itelemeye çalıştığı Gölcükspor, bunun acısını çekiyor. Ama o 5-10 kişilik grup yine ellerinden geleni yaparak, 160 Binlik ilçenin sesini duyurmaya çalışıyorlar. Tebrikler çocuklar...

TUNAHAN AKDOĞAN MAÇTA...
Gölcükspor'un altyapısında yetişen ve Gölcükspor formasını giyen daha sonra, 3 dönem Gölcükspor'da teknik direktörlük yapan Tuınahan Akdoğan, geçtiğimiz sezonlarda Bursaspor Altyapısında görev yapıyordu. Boşta olduğu için maç izlemeye gelen Tunahan Hoca, maçı eski Genel Kaptan Adem Ellibeş ve eski Altyapı teknik direktörü Metin Peken ile birlikte izledi.  

YÖNETİCİLERİ ATEŞ BASTI...
Özellikle maçın son 15 dakikası oldukça gergin geçen Gölcükspor-Turgutluspor maçının son dakikalarını herhangi bir olayın çıkmaması için saha içinden izleyen Başkan Ahmet Şahin ve yönetici Murat Ağacan ile kulüp müdürü İshak Tarcan, bu konuda oldukça ter döktüler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.