LASTİK İŞ

TURİZİM BİRLİĞİ TOPLANDI

11.09.2015 - 16:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TURİZİM BİRLİĞİ TOPLANDI

Kocaeli-Gölcük Başiskele Termal Turizm Merkezi Birliği Olağan Meclis Toplantısı Gölcük Sanat Galerisinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Turizm Birliği Müdürü Ayşe Dışpınar ile Kocaeli Büyükşehir, Gölcük ve Başiskele Belediyeleri’nin Turizm Merkezi Birliği ve ilgili meclis üyeleri katıldı.   Saraylı-Örcün Tarih Koridorunda Doğal Yaşam konulu proje kapsamında hazırlanan Projenin genel amacı, Avrupa’yı Asya’ya bağlayan anayollar üzerinde bulunan Kocaeli-Gölcük’ün; bölgesel, ulusal ve uluslar arası bölge turizminin geliştirilmesi, kültür ve doğa turizminin canlandırılması için, bölgesel etkileşimli turizm ağı ile sürdürülebilir bölgesel turizm sistemi oluşturulması, bölgenin, turizm cazibe merkezi haline getirilmesi hedefleniyor.   Gölcük İlçesine bağlı, Saraylı ve Örcünde’ki korumaya değer, ahşap sivil mimari örneği olan yapının, onarım ve tefrişatının yapılarak, yöreye örnek oluşturacak konaklama tesisi kazandırılması, bölgenin tanıtımının yapılması, doğal ve kültürel olarak cazibe merkezi haline getirilmesi projenin özel amacı olarak belirtilmekte.   Belirlenen Proje üzerinde, Kocaeli-Gölcük Başiskele Termal Turizm Merkezi Birliği ismi altında, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü katılımıyla, Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi, Derbent Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu, Kocaeli Ekolojik Yaşam Derneği, Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği ve iştirakçilerin desteğiyle oluşturulmaktadır.
Kocaeli-Gölcük Başiskele Termal Turizm Merkezi Birliği Olağan Meclis Toplantısı Gölcük Sanat Galerisinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Turizm Birliği Müdürü Ayşe Dışpınar ile Kocaeli Büyükşehir, Gölcük ve Başiskele Belediyeleri’nin Turizm Merkezi Birliği ve ilgili meclis üyeleri katıldı.

 

Saraylı-Örcün Tarih Koridorunda Doğal Yaşam konulu proje kapsamında hazırlanan Projenin genel amacı, Avrupa’yı Asya’ya bağlayan anayollar üzerinde bulunan Kocaeli-Gölcük’ün; bölgesel, ulusal ve uluslar arası bölge turizminin geliştirilmesi, kültür ve doğa turizminin canlandırılması için, bölgesel etkileşimli turizm ağı ile sürdürülebilir bölgesel turizm sistemi oluşturulması, bölgenin, turizm cazibe merkezi haline getirilmesi hedefleniyor.

 

Gölcük İlçesine bağlı, Saraylı ve Örcünde’ki korumaya değer, ahşap sivil mimari örneği olan yapının, onarım ve tefrişatının yapılarak, yöreye örnek oluşturacak konaklama tesisi kazandırılması, bölgenin tanıtımının yapılması, doğal ve kültürel olarak cazibe merkezi haline getirilmesi projenin özel amacı olarak belirtilmekte.

 

Belirlenen Proje üzerinde, Kocaeli-Gölcük Başiskele Termal Turizm Merkezi Birliği ismi altında, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü katılımıyla, Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi, Derbent Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu, Kocaeli Ekolojik Yaşam Derneği, Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği ve iştirakçilerin desteğiyle oluşturulmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.