TURİZM HAFTASI GÖLCÜK'TEKİ MUHTEŞEM GEZİYLE SONA ERDİ

26.04.2018 - 18:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TURİZM HAFTASI GÖLCÜK'TEKİ MUHTEŞEM GEZİYLE SONA ERDİ

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 42.’si düzenlenen Turizm Haftası oldukça renkli görüntülerle sona erdi. Etkinliğin son günü olan Gölcük gezisine, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan da katılarak ziyaretçilere gün boyu eşlik etti.

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, Gölcük’te gerçekleşen gezi ve tanıtım programıyla sona erdi.  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 42.’si düzenlenen Turizm Haftası oldukça renkli görüntülerle sona erdi. Etkinliğin son günü olan Gölcük gezisine, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan da katılarak ziyaretçilere gün boyu eşlik etti. Yarhisar Gemi Müzesi ziyaretine ise Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'te katılarak vatandaşlarla sohbet etti. Katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti. TEŞEKKÜR ETTİ Hafta kapsamında son programda Sultan Baba Türbesi, Saraylı-Örcün Tarih Koridoru kapsamında gerçekleşen gezide; Örcün köylü pazarı, Saraylı Kentsel Sit alanı tarihi evleri, anıt çınar ve köylü pazarı, Değirmendere Tarihi Koridoru kapsamında sahilde yapılan Yalı Mahallesi Kompleksi ve son olarak Yarhisar Müze Gemi ziyareti gerçekleşti. Programın sonunda düzenlenen kokteyl de Kültür ve Turizm Müdürü Zamburkan programı katılan tüm davetlilerin Turizm Haftasını bir kez daha kutlayarak teşekkür etti.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 42.’si düzenlenen Turizm Haftası oldukça renkli görüntülerle sona erdi. Etkinliğin son günü olan Gölcük gezisine, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan da katılarak ziyaretçilere gün boyu eşlik etti.

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, Gölcük’te gerçekleşen gezi ve tanıtım programıyla sona erdi. 
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 42.’si düzenlenen Turizm Haftası oldukça renkli görüntülerle sona erdi. Etkinliğin son günü olan Gölcük gezisine, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan da katılarak ziyaretçilere gün boyu eşlik etti. Yarhisar Gemi Müzesi ziyaretine ise Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'te katılarak vatandaşlarla sohbet etti. Katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
TEŞEKKÜR ETTİ
Hafta kapsamında son programda Sultan Baba Türbesi, Saraylı-Örcün Tarih Koridoru kapsamında gerçekleşen gezide; Örcün köylü pazarı, Saraylı Kentsel Sit alanı tarihi evleri, anıt çınar ve köylü pazarı, Değirmendere Tarihi Koridoru kapsamında sahilde yapılan Yalı Mahallesi Kompleksi ve son olarak Yarhisar Müze Gemi ziyareti gerçekleşti. Programın sonunda düzenlenen kokteyl de Kültür ve Turizm Müdürü Zamburkan programı katılan tüm davetlilerin Turizm Haftasını bir kez daha kutlayarak teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.