LASTİK İŞ

TÜRK- İŞ YAKUP YILDIZ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Gündem 23.08.2019 - 16:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRK- İŞ YAKUP YILDIZ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Türk Metal Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız’ın uğradığı saldırıya yönelik açıklama düzenleyen Türk İş Marmara Bölge Temsilcisi Adnan Uyar, “Sendikacıya saldırmak alçaklıktır, kahpeliktir” ifadelerini kullandı.

Türk Metal Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız’a yönelik  muştalı saldırı olayı ile ilgili Türk Metal Sendikası’nın bağlı olduğu Türk İş Konfederasyonu, tarafından basın açıklaması gerçekleştirildi. S.E’nin işten çıkarılmasına sendika başkanı Yakup Yıldız’ın sebep olduğunu düşündüğü için saldırıyı gerçekleştirdiği ifade eden Türk İş Marmara Bölge Temsilcisi Adnan Uyar, “Sendikacıya saldırmak alçaklıktır, kahpeliktir” ifadelerini kullandı. Basın açıklamasına Türk İş Sendikası Marmara Bölge Temsilcisi Adnan Uyar’ın yanı sıra, Petrol İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, Kocaeli Petrol İş Şube Başkanı Salih Akduman, Türk Metal Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener, Tek Gıda Şube Başkanı Ali Bostan, TES İş Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, KOP-İŞ İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Şahin Kaya, Sağlık-İş Şube Başkanı Ahmet Bulgurcu, Türk Metal Sakarya Şube Başkanı Olcay Meriç, Türk Metal Gebze 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Tek, Türk Metal Dilovası Şube Başkanı İsmail Teke, Teksif Kocaeli Şube Başkanı İlhan Özaydın, Haber-İş Sendikası Şube Başkanı Ayhan Bıyık ve işçiler katıldı.   BİR DAHA OLMAMASINI DİLİYORUZ Basın açıklamasında konuşan Türk İş Marmara Bölge Temsilcisi Adnan Uyar, “Bugün hiç arzu etmediğimiz bir olay yaşandı.  Türk Metal Sendikası Kocaeli Şube Başkanımız Yakup Yıldız kardeşimize kahpece saldırı gerçekleştirildi. Bu saldırıyı kınıyoruz. Emek mücadelesi veren insanlar olarak bazen hak etmediğimiz muameleyle karşı karşıya kalabiliyoruz. İş yerindeki temsilci kardeşlerimiz bile birçok insanın işe girmesine vesile olmuştur. İşe giren bazı arkadaşlarımız kendi yanlış tavırlarını bir kenara bırakıp alçakça davranıyorlar. Biz bu saldırıların asla bir daha olmamasını diliyoruz” dedi. ALÇAKLIKTIR Sözlerini sürdüren Uyar “Yakup Yıldız başkanımız yalnız değildir. Türk İş ailesi bir daha bu tip olayların yaşanmamasını istiyor. Tek sevindiğimiz nokta can kaybına sebebiyet verici bir yaralamanın olmamasıdır. Biz bu olaylar yaşansa da üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz. Yoksulun temsilcisi olmaktan biz mutluluk duyarız. Bir fakirliğin, mücadelenin ne olduğunu bilen insanlarız. Bu kahpe saldırılardan dolayı gerçek mazlumlara kulağımızı tıkamayacağız. Sendikacıya saldırmak alçaklıktır, kahpeliktir. Bu alçağa hukuk gerekli cezayı verecektir. Yakup başkanımızın yanındayız. Yakup kardeşimiz görevini başarıyla sürdürüyordu ve sürdürmeye de devam edecektir” dedi. 
Türk Metal Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız’ın uğradığı saldırıya yönelik açıklama düzenleyen Türk İş Marmara Bölge Temsilcisi Adnan Uyar, “Sendikacıya saldırmak alçaklıktır, kahpeliktir” ifadelerini kullandı.

Türk Metal Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız’a yönelik  muştalı saldırı olayı ile ilgili Türk Metal Sendikası’nın bağlı olduğu Türk İş Konfederasyonu, tarafından basın açıklaması gerçekleştirildi. S.E’nin işten çıkarılmasına sendika başkanı Yakup Yıldız’ın sebep olduğunu düşündüğü için saldırıyı gerçekleştirdiği ifade eden Türk İş Marmara Bölge Temsilcisi Adnan Uyar, “Sendikacıya saldırmak alçaklıktır, kahpeliktir” ifadelerini kullandı. Basın açıklamasına Türk İş Sendikası Marmara Bölge Temsilcisi Adnan Uyar’ın yanı sıra, Petrol İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, Kocaeli Petrol İş Şube Başkanı Salih Akduman, Türk Metal Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener, Tek Gıda Şube Başkanı Ali Bostan, TES İş Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, KOP-İŞ İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Şahin Kaya, Sağlık-İş Şube Başkanı Ahmet Bulgurcu, Türk Metal Sakarya Şube Başkanı Olcay Meriç, Türk Metal Gebze 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Tek, Türk Metal Dilovası Şube Başkanı İsmail Teke, Teksif Kocaeli Şube Başkanı İlhan Özaydın, Haber-İş Sendikası Şube Başkanı Ayhan Bıyık ve işçiler katıldı.

 

BİR DAHA OLMAMASINI DİLİYORUZ

Basın açıklamasında konuşan Türk İş Marmara Bölge Temsilcisi Adnan Uyar, “Bugün hiç arzu etmediğimiz bir olay yaşandı.  Türk Metal Sendikası Kocaeli Şube Başkanımız Yakup Yıldız kardeşimize kahpece saldırı gerçekleştirildi. Bu saldırıyı kınıyoruz. Emek mücadelesi veren insanlar olarak bazen hak etmediğimiz muameleyle karşı karşıya kalabiliyoruz. İş yerindeki temsilci kardeşlerimiz bile birçok insanın işe girmesine vesile olmuştur. İşe giren bazı arkadaşlarımız kendi yanlış tavırlarını bir kenara bırakıp alçakça davranıyorlar. Biz bu saldırıların asla bir daha olmamasını diliyoruz” dedi.

ALÇAKLIKTIR

Sözlerini sürdüren Uyar “Yakup Yıldız başkanımız yalnız değildir. Türk İş ailesi bir daha bu tip olayların yaşanmamasını istiyor. Tek sevindiğimiz nokta can kaybına sebebiyet verici bir yaralamanın olmamasıdır. Biz bu olaylar yaşansa da üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz. Yoksulun temsilcisi olmaktan biz mutluluk duyarız. Bir fakirliğin, mücadelenin ne olduğunu bilen insanlarız. Bu kahpe saldırılardan dolayı gerçek mazlumlara kulağımızı tıkamayacağız. Sendikacıya saldırmak alçaklıktır, kahpeliktir. Bu alçağa hukuk gerekli cezayı verecektir. Yakup başkanımızın yanındayız. Yakup kardeşimiz görevini başarıyla sürdürüyordu ve sürdürmeye de devam edecektir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.